Nagyarányú győzelmek vagy szoros eredmények -ez történt a 3. fordulóban

Nagyarányú győzelmek vagy szoros eredmények -ez történt a 3. fordulóban

Íme a tabellák állása a hétvége után. 4 csapat meglépett az első osztályban a többiektől, a másodosztályt pedig a sportklubok uralják egyelőre.

A hétvégi fordulóban hozta a kötelezőt a New Hungary és az MTK Budapest is, kettős győzelemmel léptek tovább ellenfelükön, az 1860 Kisfröccsnek azonban becsúszott egy döntetlen is, így visszacsúszott a 4. helyre, így a dobogó legalacsonyabb fokára a Ciga FC ért oda.

A 3. forduló eredményei:

A hétvégén 2 párharcot is élőben lehetett követni. A Mennyei Megyei a New Hungary ellen meccselt, míg a Hungary Eleven a Natio Hungarica ellen bizonyíthatott. A H11 és az NH nem is bírt egymással az első meccsen, bár hozzátartozik az estéhez a játék óriási hibája is. A Pro Clubs módban a rendszer számtalanszor kivágta a csapatokat, emiatt pedig nem indulhatott el az összecsapás. Aztán több, mint fél órás csúszást követően sikerült lejátszani. Mindenesetre a H11 hiába húzott el kettő nullára, a Natio képes volt egyenlíteni. A következő mérkőzésen ráadásul a Natio meg is szerezte a vezetést, habár ezután magára talált a H11. Sikeresen megfordították az eredményt, és begyűjtötték a 3 pontot.

A második párharc egy igazi rangadónak ígérkezett, azonban a bajnok esélyes jóval könnyebben nyert végül, mint arra előzetesen számítani lehetett. Parádés játék mellett 6-ot vágtak elsőkézből, majd egy visszafogott, félgőzzel végigjátszott mérkőzésen, egy rossz, Mennyei által elvégzett szabadrúgást követően végigvitt akcióból szerzett góllal győzedelmeskedtek a másodikon is.

A 3 utolsó alakulatnak szintén nem sikerült jól ez a forduló, szóval maradt a kieső zónában a Kelo Team, a Kabbe a Passzt és az AS Koma FC.

A hétvége leggólérzékenyebb játékosai: Toki (Magic GYAKAdémia), Leikauf (Puskás) és Gabem_cbs (DVSC), hiszen mindhárman 4 találatig jutottak.

A tabella állása 3 forduló után:

A másodosztályban is teljes az eredménysor:

A tabella állása 3 forduló után:

Az látszik az alsóbb osztályban, hogy a sportklubok által segített csapatok jobb teljesítményre képesek, folyamatosan szállítják a kiemelkedő eredményeket, még akkor is, ha most a DVTK-nak becsúszott egy vereség idegenben a Snapsz FC ellen. Az első 3 helyezett jelenlegi állása már-már a valódi labdarúgást idézi. Nagy harc várható még köztük az elsőségért, illetve a feljutásért, bár itt mindhárom együttes jó helyzetben van.

Az előttünk álló hétvégén már biztos, hogy MTK Budapest - New Hungary szuperrangadót rendeznek, és ezt is meg is mutatjuk majd nektek vasárnap 21 órától az Esport1 facebook oldalán.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!