RIP Pulitron -Megszűnt hazánk első streamer háza

RIP Pulitron -Megszűnt hazánk első streamer háza

Fénykorában 3 kereskedelmi csatorna és 4 online közvetítésen láthattuk a pulik játékát!

Nagy médiavisszhangot váltott ki, amikor először olvashattunk arról, hogy megnyitja kapuit a Pulitron stúdió, hazánk első streamer háza. 3 fővel indult, később pedig 4 tagúvá bővült a csapat. Azt már tudni lehetett, hogy az online közvetítések csupán másodlagosak, hiszen a srácok játéktartalmait éjszakai műsorsávban sugározta a GalaxyTV, a Story4 és a Story5 is. A több mint 2 éves működésnek azonban december elsejével vége lett.

A napi szintű tartalomgyártás mellett a Pulitron égisze alatt megvalósult egy 24 órás adakozó stream, amiben olyan Youtuberek vendégeskedtek, mint Pamkutyáék, GameDay Iroda, Szalay Isti, BTURBO, Zsozéatya és Sirius. 

Természetesen az e-sport vonal sem maradt ki. Még az Overwatch megjelenése előtt, és a játék népszerűsítése érdekében, összecsapott GameStar és a Pulitron csapata.

Később pedig a Pulitron Hearthstone kupán mérhették össze tudásukat a nézők, akinek a győztese ellátogathatott a stúdióba. A verseny győztese pedig a mára jól ismert és elismert Hearthstone játékos, Penhadani lett.

A Pulitron munkatársai sok vidám percet okoztak a magyar gaming és e-sport világ számára, s ha így együtt nem is, de a tagokat külön-külön továbbra is megtaláljátok Youtuben, és Twitch-en egyaránt! Köszönjük a vidám perceket, srácok!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.