Hirdetés

Hamarosan kezdődő téli események, időpontokkal együtt

Váltakozó játékmódok, új hőskinézetek, küldetések; minden ami Snowdown 2017!

Hirdetés

Nos a 7.24-es frissítéssel számos újdonság érkezett az éjjel, ezek közül fogjuk külön átnézni a hamarosan érkező eseményeket!

Három darab új hőskinézet érkezik, melyek hamarosan elérhetőek is lesznek a boltban:

7 új téli tematikájú hangulatjel is jön: Cukorfalat / Pusziiiii / Jinxtől, szeretettel / Ó, egy szarvas / Mézeskalács Braum / Mézeskalács Draven / Az én kakaóm!

Ezen kívül 3 hangulatjel tér vissza: Hócsengő / Ajándék Amumu / Poro-nasi

Legyél rosszcsont vagy jó gyerek: csak az esemény során megszerezhető hangulatjeleket, korlátozott ideig elérhető porokinézeteket és további jutalmakat szerezhetsz. ~ Új küldetések is lesznek!

Visszatér egy rég látott játékmód: A Porokirály legendája! A Porokirály legendája visszatér magyar idő szerint 2017. december 12-én 17:00 és 2017. december 20-án 4:55 között, illetve 2018. január 2-án 17:00 és 2018. január 9-én 8:59 között.

A Porokirály Legendája játékmódban az Ordító szakadékban kell felülkerekedni az ellenfeleinken egy hatalmas hógolyócsatában a Porokirály megidézése érdekében! Az Ess neki! idején az éppen használt poroikonnak megfelelő porokinézetek jelennek meg a játékban.

Új játékmód: Téli véletlenszerű U.R.F.! Jeges sors vár ellenfeleidre! A Véletlenszerű U.R.F. jeges változatában alacsonyan szállnak a varázslatok és a hógolyók 2017. december 19-én 17:00 és 2018. január 2-án 16:55 között. Az összes Ess neki!- és a többi téli tematikájú kinézet ingyenesen játszható ebben a játékmódban. Az Ess neki! idején az éppen használt poroikonnak megfelelő porokinézetek jelennek meg a játékban.

Tehát a téli szünetben és a karácsonyi pihenő alatt kiadhatjuk a stresszt a League of Legends legújabb játékmódjában! Mi már alig várjuk!

Reméljük a téli hangulat mindenkinek meghozza a kedvét a játékhoz, és hogy a téli pálya nem csak az új játékmódban lesz elérhető!

Próbáltátok már a Téli véletlenszerű U.R.F. játékmódot PBE-n? Mi a véleményetek róla?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?