Hirdetés

LoreMorzsák: avagy néhány hőstörténetből összeválogatott érdekesség -1. rész

Ben,Huzsi | 17/12/07 13:43
Cikk mentése

A LoreMorzsákban történetek érdekességeit ragadjuk ki, és osztjuk meg veletek.

Hirdetés

Gondolkoztál már azon, hogy néhány karakter miért olyan amilyen? Mi állhat a háttérben? Milyen történetük lehet? A LoreMorzsákban a történetek érdekességeit szeretnénk elhozni nektek, megismertetni veletek a hősöket még jobban, még mélyebben. 
yiu
Master Yi villámgyors és halálos csapásokkal söpört végig az ioniai harcmezőkön, ezáltal meghátrálásra kényszerítette a hatalmas erőfölénnyel bíró noxusi gyalogságot. A Noxusi Főparancsnokságnak nagy szégyen volt ez. Ezáltal felismerték a Wuju jelentette fenyegetést, és rémálomba illő vegyi erejű támadást intéztek Yi faluja ellen. A kevés túlélő lelkileg beszámíthatatlanná vált, nem lehetett rajtuk segíteni. Yi otthona megsemmisült ezáltal.
ekk
Ekko szülei Inna és Wyeth sanyarú sorsban éltek, éjt nappallá téve dolgoztak egy gyárban, veszélyes körülmények között. Mindezt azért, mert látták Ekkoban a tehetséget, a ragyogó elmét és jó lehetőségeket akartak teremteni gyermekük számára Piltoverben.
brand
Brand, ősi szövegek alapján a lángoló bosszú, Kegan Rodhe segítségével tudott kiszabadulni a jégbörtönből. Kegan kizárólag halandó volt, Brand pedig az ő testét használva szabadult ki a láncok fogságából, a teste pedig most már Brandhez tartozik.
ann
Anivia Freljord ősi védelmezője, a leghidegebb tél szülötte, a jégmágia misztikus megtestesülése. Jóval az első halandó élet megjelenése előtt a jeges tundrán, ő már megszámlálhatatlan életet élt meg, illetve ugyan ennyi alkalommal halt meg. Az örök körforgás eleje és vége hatalmas változásokkal járt, tomboló viharok csendesültek el, jégkorszakok kezdődtek, vagy éppen értek véget. Anivia korábbi életeiből azonban semmire nem emlékszik.
draaaven
Draven és Dariusz testvérek, azonban Draven számára sosem volt elég a harctéri győzelem. Többre vágyott. Elismerés, ünneplés és dicsőség az, ami neki számít. Színészi hajlamait azonban nem értékelték a noxusi hadseregben. Ezt követően Draven a börtönrendszer felé fordult. Ezen a területen megkapta végre a figyelmet, a dicsőséget amire vágyott. A kivégzések unalmas eseményeit ugyanis ő emelte elsőrangú látványossággá. Legelső alkalommal a halálra ítélt rabot arra utasította, hogy fusson, ha kedves az élete. Azonban mielőtt a férfi elmenekülhetett volna, Draven fejszéje egy tized másodperc alatt terítette le a férfit.
bard
Bard már több nevet is viselt Valoran történelme során, mint például a Csillagok Vándora, a Nagy Vigyázó. Ezek a nevek azonban a küldetésének kizárólag egy részét tudják megragadni. Amikor az univerzum kiismerhetetlen részét veszély fenyegeti, Bard az, aki megmenti a világmindenséget a teljes pusztulástól.
caCaitlyn Piltoveri hextechmérnökök gazdag és befolyásos családjába született. Caitlyn 21. születésnapjára csodás kidolgozású hextech puskát kapott szüleitől. Pompás fegyver volt, egyedi lövedékekkel, amelyeknek köszönhetően pontosabb volt bármelyik addigi puskájánál. Ráadásul más típusú lövedékeket is ki tudott lőni, ezért onnantól kezdve Caitlyn minden nyomozására magával vitte.
cccc
Corki egy igazi hidegvérű Puffogó Vipera a tűzharcban, és az esetek nagy részében olyan vakmerőséget tanúsít, ami már-már az őrültséghez áll közel. Számára veszély az élet, és egy reggeli jó kis repülős csatánál semmit nem élvezett jobban. Corki repülője nem egy általános gépezet. Corki maga buherálta meg azt, számos módosítást végzett rajta, fegyverek egész arzenáljával szerelte fel. Próbálkozott kanyon- és műrepüléssel, ám ez már nem volt ugyanaz az égen körülötte csíkot húzó lőpor üdítő szaga nélkül.

Nektek melyik a kedvenc hőstörténetetek? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?