Ezüst színű a legrosszabb lövési értékkel rendelkező kártya a FIFA18-ban

Ezüst színű a legrosszabb lövési értékkel rendelkező kártya a FIFA18-ban

Van egy játékos a FIFA18-ban, akitől még lehet, hogy a grundon is jobb futballistát találna az ember, már ami a lövéseket és a passzolást illeti.

Az ember néha többször is meggondolja, hogy kiért ad érméket a játékban, viszont a következő úriembert nem feltétlen vásárolnánk meg.

Az Ultimate Team a legnagyobbak mellett a legkülöncebb focistáknak is az otthona, egy kolumbiai játékos, Jherson Vergara statisztikái pedig rettentő furcsák. Ha elsőre ránézünk a lapjára, nem is értjük, hogy mi lehet benne az elképesztő, aztán egy kicsit jobban megvizsgálva máris kiszúrjuk az érdekességet.

A 70-es értékelés  –melyben egy 80-as lehetőség rejlik– átlagos játékost eredményezne, pláne, hogy 73-as védekezés, illetve 71-es fizikális felépítés jellemzi. Ráadásul ez egy ezüst kártya, viszont a lövési értéke mindössze 14. Védőről van szó, tehát nem kellene jeleskednie benne, de se a helyezés, se az lövési erősség nem megfelelő nála, mindemellett a passzolási képességei is rendkívűl gyengék. A legjobb játékosok sem tudnak vele mit kezdeni, mert nem könnyű vele játszani, az egyszer biztos. Már a kapu közelébe célozni is nagy nehézségekbe ütközik. A 23 éves futballista jelenleg az AC Milan-nál van kölcsönben. A Fut Bin által összegyűjtött adatok szerint, az Ultimate Teamben lejátszott 733 mérkőzés alatt, 0,03-as gólátlag párosul.

Ti megvennétek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!