Újabb képekkel melegítünk a holnapi bemutató előtt

Újabb képekkel melegítünk a holnapi bemutató előtt

Szinte mindent megkaptunk a kibányászott tárgyakból és járművekből.

Ahogyan az év vége egyre közeledik, úgy kapjuk folyamatosan a különböző képeket a sivatagos pályáról és az új tárgyakról, vagy járművekről. Ezeket a teaser-eket gyűjtöttük össze ebben a cikkben, hiszen holnap indul a The Game Awards, ahol végre videóban is láthatjuk a sivatagos pályát és az ottani exkluzív tárgyakat.

Kezdjük a legfrissebbel, amit ma reggel raktak ki twitterre. A régóta beígért jet ski, ami szerencsére mindkét pályán elérhető lesz, így szelhetjük vele a habokat Erangelben és Miramaron is.

A sivatagi mapen új revolverrel lövöldözhetünk, hiszen a beígért rhino revolver cseréli az eddigit, de kizárólag csak Miramaron.

A másik régen kibányászott fegyver a Winchester, ami Win94 néven fog futni, nem cserél le semmilyen fegyvert, viszont kizárólag a sivatagi mapon lesz elérhető.

Kapunk egy platós terepjárót is, ami szintén csak a sivatagos pályához tartozik.

A Sawed-offról is régóta tudunk, de még mindig vannak kétségek körülötte, hiszen lehet, hogy a pisztoly slotba lehet majd felvenni ezt a shotgunt, annyi viszont biztos, hogy csak a sivatagos pályán lehet majd megtalálni.

Végül, de nem utolsó sorban pedig kaptunk öt képet is Miramarról, ami tényleg már csak egy karnyújtásnyira van, hiszen jövő héten megérkezik a teszt szerverekre is.

A galériában megtekinthető a többi kép is; szinte egy új PUBG-t fogunk készhez kapni az év végén, és ha minden flottul megy, még nagyobb sikereket érhetnek el, mint idáig.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!