Az All-Star első napján láthattuk Zoe-t, valamint az EU és NA csapatok vereségét is a "nagyoktól"

Mozgalmas napot zárt az All-Star. Volt szerencsénk a legjobbakat 1 v 1-ben is látni, Korea pedig újfent elverte Európát, ahogy Kína is Amerikát. Ha mindez nem lett volna elég, Zoe is először mutatkozott be a profik között.

Tegnap helyi idő szerint nagyjából éjfélkor kezdetét vette az idei év utolsó nagy megmérettetése a League of Legends nemzetközi világában. Kicsit más formátumban indult útjára idén, kevesebb móka és több komolyság jellemzi a tornát, a régiók magukért küzdenek, az egyetlen dolog, amit megtartottak, az az 1 v 1.

A napot végül a brazil és amerikai válogatottak nyitották, ahol Bjergsenék nagyon szépen helytálltak és rögtön a legelső meccsen előkapták Zoe-t. Bjergsen nagyon szépen játszott vele és bemutatta mindazt, amiért a solo queue-ban sokan nem szeretik, még a kommentátorok sem próbálták nagyon véka alá rejteni, hogy valóban nagyon erős. 

Ezt követően jöhetett Európa első meccse és egyben veresége is a koreaiak ellen. Az első gyilkosságot egy szép megmozdulással még megszerezte sOAZ a felső ösvényen, de azt követően leginkább Fakerék domináltak. Faker és PraY, a két első számú carry meg sem haltak a mérkőzés során.

Pályára léptek ezután a kínaiak is, akinek az ellenfelük a délkelet ázsiai régió volt, Levi-al az élen, akit a Gigabyte Marines-ból ismerhetünk. 957 rögtön egy hármas gyilkossággal indult meg Gnarral, onnantól őt még Camille-al szemben sem kellett nagyon félteni, pedig Levi mindent megtett, a győzelem azonban a kínaiaké lett.

Az LMS első párja a török gárda volt, Fofo is rátette kezét Zoe-ra, amivel meg is szerezte az első gyilkosságot. Thaldrin azért beújított egy Siot topot, amivel nem is szerepelt olyan rosszul. Eleinte Karsaék vezettek, de aztán magához tért a török csapat is. Sajnos a feltámadás nem tartott sokáig, Bebe még egy quadrát is bezsebelt Jhinnel, ez pedig már a meccs végét jelentette a GPL-nek.

Másodjára léphetett pályára az amerikai és a kínai együttes is, ezúttal mindketten komolyabb ellenfeleket kaptak. Láthatóan a VB óta nem sok változott, Kína még mindig erősebb, mint Amerika, még így is, hogy a régió legjobbjai álltak ki ellenük. A kezdés ettől függetlenük nem volt rossz, MikeYoung szerezte meg az első gyilkosságot és a másodikat is, de ezzel túl bátor is lett, ami az életébe került.Az első 20 percben úgy tűnnt elbírnak Sneakyék Uzival és csapatával, a Baron körül Sneaky is begyűjtött egy quadrát Jhinnel. Végül egy csapatharcon ment el az egész, ahol Xiye quadrázott Kassadinnal, innen pedig már fordulni tudtak a kínaiak.

A napot az LMS és az LCK zárta. Karsa már nem egyszer nézett szembe a koreaiakkal, akiket több ízben is legyőzött a Flash Wolves színeiben. Az LMS is jól indította a meccset, 12-1-re mentek gyilkosságokban, de az aranykülönbség mégis csak 3 ezer arany volt. FoFo ezúttal is Zoeval terrorizált, Faker 0 5 1-ben kezdte a meccset Taliyah-val. Ez is mutatja, hogy mennyire erős karakter. A 38. percben már a koreaiak bázisát püfölték, Karsa szétszedett mindenkit Kha'Zix-ával ezzel pedig megverték a Fakeréket.

Az 1 v 1-ek során nagy meglepetés nem ért minket, Faker, Bjergsen és a címvédő Uzi is nyerni tudott az első körben, viszont PoE és Sneaky kikaptak náluk mondhatni kisebb nevektől. A teljes lejátszási listát az 1 v 1-ekhez ezen a linken találjátok.


Kövess Minket!