Egy ezüst mögött elbújhatnak az arany kártyák!

Egy ezüst mögött elbújhatnak az arany kártyák!

Van egy elképesztően jó ezüst kártya –nem mondható drágának–, amelynek köszönhetően még halálosabb lesz a támadásunk.

A 89-es sebesség, 74-es cselezés és a 74-es passzolás miatt valószínűleg megbocsájtod, hogy nem egy arany lapról van szó. Élton José Xavier Gomes sok gold kártyát maga mögé utasít, szóval elég jó vásárt csinálhatunk vele.

Az Al Qadisiyah támadó középpályása mindössze 74-es, és már 2000 körül meg lehet vásárolni. Ez az összeg azért csalóka, mert az utóbbi időben sokat változott az ára, és volt már 1000 alatt nem is olyan rég. Nézzük meg, mit is kapunk pontosan, ha kiperkáljuk ezt a lóvét:

A brazil labdarúgó, lenyűgöző 90-es sprinttel rendelkezik, ez pedig csak 1 ponttal marad el Cristiano Ronaldó értékétől. A befejezés szintén nem rossz, a 70-es lövés erősség azt jelenti, hogy a tizenhatoson kívűlről is lehet rá számítani. A 31 éves futbalista azonban még egy dologban kiemelkedik, hiszen a 86-os besorolás lehetővé teszi a remek szabadrúgások elvégzését. A tisztánlátás végett, az aranylabdás portugál itt csak 76 ponttal rendelkezik. Amit még kiemelnék a végén, hogy a 81-es agilitás –a 159 centiméteres magasságával– rémálommá teszi őt, emellett a 79-es balansz sokat segít az irányváltásokban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!