Egy csalás miatt a játékosaink maximális értéket kapnak

Egy csalás miatt a játékosaink maximális értéket kapnak

A PC-s közösséget egy átok sújtja. Többen is jelezték, hogy brutális futballisták lépnek pályára, amelyek ellen még a legjobbjaikkal sem lehet felvenni a versenyt.

A rajongók szerint több bosszantó hiba is előfordul a FIFA18-ban, azonban van egy kiemelkedő: A '99OVR' névre keresztelt csalás lehetővé teszi, hogy minden játékosunk maximális pontszámmal rendelkezzen.

Elméletileg ez azt jelenti, hogy egy bronz vagy ezüst futballista is jobbá válik, mint Cristiano Ronaldo (94) vagy éppen Lionel Messi (93).

Ez rendkívűl káros hatással van az Ultimate Team módra, mivel egy 10 ezerből felépített csapat pillanatok alatt több milliós értékűvé duzzadhat.

A legrosszabb az egészben, hogy nem könnyű megmondani ki használ ilyen csalás, csak amikor már késő.

A FIFA forumán jönnek a hasonló üzenetek:

"Játszottam valakivel, akinek a játékosai 95-99-es értékekkel rendelkeztek."

Egyelőre csak PC-n elérhető a 99OVR csalás, de csak idő kérdése, mielőtt megpróbálják konzolra is áthozni valamilyen formában, ezért az EA-nek figyelnie kellene, hogy ez ne történhessen meg, illetve PC-n is rendbe rakhatnák a dolgokat.

Sokan egyébként screenshotokat készítettek a 99-es játékosokról, viszont a patcheléseknek hála már nem látható a rating. Az EA elvileg tudatában van a csalásnak, és a fanok bíznak benne, hogy majd megteszik a kellő lépéseket ez ügyben. Egyesek arra már figyelmesek lettek, hogy a kiadó regisztrálja a statisztikákat, és a 99-essel rendelkezők automatikusan disconnectelnek a meccs elején. Sajnálatos módon ez tavaly tönkretette a PC-t, alig játszottak ezen a platformon.

Időközben úgy tűnik, hogy felütötte a fejét ez a szélhámosság PS4-en is. A Pro Clubs-ban egyre több játékos rendelkezik maximális értékkel. Néhány topikban már olyanokat is olvasni, hogy jelenleg játszhatatlan ez a mód. Ti találkoztatok már ezzel?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!