Összegyűjtöttük a hamarosan megvásárolható téli hőskinézeteket

Összegyűjtöttük a hamarosan megvásárolható téli hőskinézeteket

2009-től 2017-ig egy helyen az összes eddigi-, és a hamarosan megvásárolható új téli hőskinézetek is.

Snowdown, illetve ezzel együtt téli hőskinézetek egészen 2009-ig nyúlnak vissza a játékban. A Snowdown során volt, hogy kaptunk a hőskinézetek mellé téli pályát, az utóbbi évben már téli hextech ládát is. Egy biztos, minden télen igyekeznek a fejlesztők érdekessé tenni a hideg, vacogós időszakot.

A legelső 2009-es Snowdown esemény alkalmával 5 darab hőskinézet volt megvásárolható.20092009: Snow Bunny Nidalee, Happy Elf Teemo, Workshop Nunu, Old Saint Zilean és Earnest Elf Tristana. Ezek a hőskinézetek 520 RP-ért lesznek elérhetőek.2010A 2010-es évben már bővült a repertoár és Santa Gragas, Reindeer Kogmaw, Silent Night Sona, Nutcracko, Re-Gifted Amumu, Ragdoll Poppy és Candy Cane Miss Fortune hőskinézetek érkeztek. Ezek közül Amumu és Sona 520 RP-s, míg a többiek 975 RP-s áron szerezhetőek be.2011Egy évvel később, 2011-ben picit lassítottak az iramon. Ebben az évben 4 darab 975 RP-s árcédulával ellátott hőskinézet érkezett: Festive Maokai, Snowmerdinger, Mistletoe LeBlanc és Toy Soldier Gangplank.201232012 során tartották a tavalyi koncepciót, négy darab hőskinézettel: Slay Belle Katarina, Bad Santa Veigar, Snow Day Ziggs és Dark Candy Fiddlesticks. Mindegyik 975 RP fejében megvásárolható.20132013-ban még lentebb csökkentették a kiadott darabszámot, háromra. Snow Day Singed, Snowstorm Sivir hőskinézetek érkeztek 975 RP fejében, illetve a Winter Wonder Lulu volt az első 1350 RP-s téli hőskinézet.20142014-ben továbbra is megmaradt, a három hőskinézetet adunk ki tervezet. Snow Day Malzahar, Winter Wonder Orianna és Poro Rider Sejuani kaptak 975 RP értékű szépségeket.20152015 során Snow Day családi csomag érkezett az alábbi hősökre: Bard, Gnar és Syndra kaptak Snow Day típusú hőskinézeteket. Gnar 975 RP-s, Syndra és Bard 1350 RP-s kinézettel lett gazdagabb.2016
A tavalyi évben Santa Braum, Snow Day Graves és Winter Wonder Karma hőskinézetek érkeztek, mindegyiknek az ára 1350 RP. Ez volt az első év, ahol az összes 1350 RP-re lett beárazva.

Idén pedig szintén 1350 RP-s hőskinézetek érkeznek, Santa Draven, Ambitious Elf Jinx és Snow Fawn Poppy személyében.

Az összes fentebb felsorolt hőskinézet megvásárolható lesz idén, emellett pedig érkezik majd még a téli témájú ARURF, és remélhetőleg a téli pálya kinézete a többi játékmódban is elérhető lesz! Végső soron pedig csak reménykedek, hogy a téli ládák visszatérnek idén is!

Ti melyik téli hőskinézetet fogadnátok el ajándék gyanánt? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.