FIFA18 1v1 játékost igazolt a Bayer 04 Leverkusen is!

FIFA18 1v1 játékost igazolt a Bayer 04 Leverkusen is!

A Bundesliga egyik legnépszerűbb együttese sem akar lemaradni az egyre száguldó e-sport vonatról, ezért leigazolt egy FIFA18 játékos.

A hagyományos sportklubok egyre inkább új piacként és lehetőségként gondolnak a virtuális játékokra. Nem csak Magyarországon látják meg a lehetőséget, hanem külföldön is egyre több vezetőség gondolja úgy, ideje aktivizálniuk magukat ezen a téren is. Még csütörtökön jelentette be a Bayer 04 Leverkusen, hogy megegyeztek Marvin "M4RV" Hintz FIFA18 profi játékossal.

"Meggyőződésünk, hogy ez a jelenlegi modell csak a kezdet itt Bayer 04-nél. Szenvedélyével és tehetségével Marvin Hintz a klub remek nagykövete lesz. Mindezeken túl nagyban hozzájárul majd klubunk e-sport értékeinek megteremtéséhez." -mondta Jochen A. Rotthaus, a Bayer 04 marketing és kommunikációs igazgatója.

Hintz –aki a sajtóközlemény szerint csak néhány száz méternyire él a Bayer stadionjától a németországi Leverkusen városában– egész életen át tartó rajongója a csapatnak, és most támogatni is tudja kedvenceit. Hintznek nem lesz nehéz tovább öregbítenie a Leverkusen hírnevét, hiszen már így is számos ESL és EPS versenyen végzett előkelő helyen.

"Büszkeséggel tölt el, hogy hivatalosan is képviselhetem az egyesületet az e-sporton keresztül. Mindent megteszek a projekt sikerességéért." -osztotta meg gondolatait Hintz.

A Bayer 04 még egy bemutató videót is közzétett a rajongók számára, hogy megismerhessék a legújabb szerzeményüket.

Nem csoda tehát, hogy végül ők is csatlakoztak az e-sport brandhez, hiszen rajtuk kívül is elég nívós névsor szállt már be Németországból, beleértve a VfL Wolfsburgot, az FC Schalke 04-et és a VfB Stuttgartot. Maga a Bundesliga is jelezte már érdeklődését az e-sport versenyek iránt. A kérdés az, hogy mikor jön el az az idő, hogy komplett Pro Clubs csapatokat szerződtessenek ezek az együttesek?

Kövess Minket!