Ez a holland játékos úgy fut, hogy csak kevesen érik utol

Ez a holland játékos úgy fut, hogy csak kevesen érik utol

Egy holland tehetség még Arjen Robbennel is felveszi a versenyt, a statisztikák szerint.

A FIFA18 tele van olyan tehetséges fiatal játékosokkal, akikben ott van a potenciál a sztárrá váláshoz.

Nemrég pedig rábukkantak a Sparta Rotterdam védőjére, a 19 éves Sherel Floranusra. 66-os ezüst kártyával rendelkezik a játékban, és balhátsó szélsőt játszik klubjában, habár sokkal jobban teljesít támadóként.

Ez azért van, mert 86-os sebességgel sprintel, emellett 85-ös gyorsulást tud felmutatni, és ez még nem minden, mert van egy 80-as mozgékonysága is. Nagyon gyors az emberünk; példának okáért még Arjen Robbennel is felveszi a versenyt. A 77-es stamina némi állóképességet is kölcsönöz számára, tehát nem fullad ki olyan gyorsan.

Az Eredevisie fiatalja nagyjából 1000 érme körüli áron már vihető, szóval egy igazán jó befektetésnek bizonyulhat a korlátozott tőkével rendelkezők számára.

Viszont ne nézd a defenzív képességeit, nem a legjobbak. Sőt, egy hátvédhez képest mindössze 57-es értékkel szerel, és a helyezkedése is csak 63. A közbelépéseit illetően sem lehetünk elragattatva, ebben 64-es, valamint az 1.81 méter magas játékos nagyon gyengécskén fejel, mivel 52-es mutatót kapott.

A karácsony közeledtével lassan egy újabb piaci összeomlásra is készülhetnek a játékosok. Hamarosan a FIFA-ban is ünnepelhetünk a FUTmas alkalmából. Ki tudja, Floranus lehet, hogy még olcsóbb lesz?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!