Marad a teszt szerver és megkaptuk az Xbox-os kontroller billentyű kiosztást is

Marad a teszt szerver és megkaptuk az Xbox-os kontroller billentyű kiosztást is

A teljes megjelenésig marad a tesztelés és már tudjuk, melyik gomb mire jó Xbox One-on.

Az elmúlt három napban elképesztő ütemben ment a tesztelés a PUBG új pályáján, Miramaron. Olyan sokan próbálták ki az új verziót, hogy maga a PUBG, a Dota 2 és a CS:GO után a teszt szerveren játszott a legtöbb ember, többen, mint a GTA V-el vagy a R6S-el. A játék mindenkinek tetszett és rengeteg bug jelentés érkezett a kiadó felé, akik el is kezdték javítani a hibákat. A nagy érdeklődésre tekintettel viszont maradnak a szerverek, hiszen többen is könyörögtek, hogy hadd ne kelljen visszamenni az early acces buildre.

Mindezek mellett holnap éjfélkor érkezik konzolra a PUBG, ami egyelőre Xbox One exklúzív lesz. Még pár napja kaptunk egy nagyon jó trailert, ami kellően felspanolt minden Xbox One tulajdonost.

A Microsoft pedig a billentyű kiosztást is megmutatta nekünk.

Az első képen az alap dolgokat láthatjátok, mint például az ugrás, lootolás vagy a pálya csekkolása. Aki már játszott third person shooter-t konzolon, annak nem lehet problémája a kiosztással, de mivel annyira sok dolgot lehet csinálni a játékban, hogy nem lett volna elég ennyi gomb, ezért az X érintésével lootolunk, ha pedig nyomva tartjuk, akkor tárat töltünk.


Az Inventory kiosztásnál láthatunk még pár érdekességet, hiszen a tárgyakat D-pad-del, vagy az analóg karral húzhatjuk be a táskába. Az X-el tudjuk majd felvenni az itemeket, az Y-al pedig eldobni. A további irányításokat a galériában megtekinthetitek.

Ebben a pillanatban az Xbox One-osok és a PC-sek is boldogok, a Playstation felhasználóknak pedig még egy ideig biztosan várniuk kell.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!