PBE: új emote-ok, ikonok, nagy Miss Fortune nerf, valamint rúnaváltozások

Azt hiszem, minden idők legkirályabb emote-ja fog nemsokára megjelenni, emellett több karakterváltozás és persze rúnafrissítések jönnek.

Rengeteg új emote érkezett a legújabb PBE patch során, többek közt a jövő évi csapatikonok, melyek az összes profi régió nagy csapatait fogják képviselni. Emellett három sima emote is érkezett, köztük az eddigi egyik legkirályabb szerintem, a pingvineket újabb magasságba emelték. Eddig is ezek voltak a legcukibbak és persze megfelelő pillanatban a legidegesítőbbek, most még egy népszerű pózt is kapott, vagyis dab helyzetben áll.


Hősváltozások is jöttek azért, ha nem is annyira sok mint az utóbbi időben megszokhattuk.

Mint azt tudjuk, a bruiser/splitpush típusú hősök nincsenek a legjobb állapotban, ezen próbáltak meg változtatni Fiora esetében is, de túllőttek a célon, ezért a korábban 4-es szintenkénti AD növekedést 3,3-ra állítják vissza.

Kayle is nerfeket kapott PBE-n. Itt is az AD növekedéssel volt gond, melyet 2,8-ról 2,2-re csökkentettek. Emellett az E (Righteous Fury) CD-jét változtatták meg fix 16 másodpercről 18/17/16/15/14-re, tehát a lategameben valamivel erősebb lesz, erre vezethető vissza az AD csökkentés is, hogy kicsit kompenzálják az alacsonyabb CD-t az E-n.


Az utóbbi idők egyik sztársupportja, főleg még a régi rúnákkal, de igazából az újakkal is, egy kis gyengítést kap a Q-ra (Shield of Daybreak). A szinte azonnali stun amúgy is egy nagy fegyvere, főleg egy E után, ráadásul a passzívját is pár hónapja erősítették sebzés terén, emiatt most a Q sebzése csökkenni fog 30/55/80/105/130-ról 10/35/60/85/110-re. Ez a csökkentés leginkább az early game-ben lesz érezhető, ahol az a mínusz 20 sebzés nagyon fog érződni.


Miss Fortune a 7.24 vitathatatlanul legerősebb ADC-je. Az Arcane Comet és az E képessége egy tökéletes párost alkotnak, ami szinte 100%-osan betalál. Éppen ezért az E (Make it Rain) CD-jét növelik meg 14/13/12/11/10-ről 22/19/16/13/10. Ez az early game-et nagyon derékba töri majd, hiszen jócskán megnövekedik a CD, vagyis az Arcane Comet hasznossága is.


A viking világból érkezett harcos buffot kap az E-jére (Reckless Swing), ugyanis csökkentik a CD-t rajta 12/11/10/9/8-ról 8-ra minden szinten. Jöhet a tons of true damage.

Tárgyak terén már eset szó korábban a Black Cleaverről, ezúttal sem maradt ki a szórásból. Kicsit gyengének érezték a 4%-os páncéltörést, így visszaállították 5%-ra.

A Grasp of the Undying változásait egyelőre visszavonják, lehetséges, hogy az egészet átdolgozzák majd.

Scorch: kissé sokat égetett az early game-ben, így a sebzése a továbbiakban módosul 30-60-ról 20-60-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!