A CrossCut Ventures az eddigi legnagyobb összeggel száll be az e-sportba!

Nagyon úgy tűnik, hogy bármihez nyúl ez a cég, az arannyá változik.

A CrossCut Ventures kockázati tőkebefektető cég 125 millió dollárral száll be az e-sportba, a mesterséges intelligencia támogatásába, a szofterevek, mint szolgáltatás kiszélesítésébe, a videojátékpiacba és a virtuális valóság további fejlesztésébe. Az elsődleges cél egy 100 milliós határ elérése volt, végül ezt 25%-al sikerült meghaladniuk.

A CrossCut első adománygyűjtése még 2008-ban indult, amely 5 millió dollárt hozott a vállalatnak. Ezt a pénzt újabb 18 cégbe fektették be, majd a négyszeresét keresték vele. 9 évvel később akkora volt az érdeklődés irántuk, hogy könnyedén elérték a 125 millió dollárt.

Nem csak magába az e-sportba akarnak további összegeket pumpálni, de a CrossCut a saját e-sport portfóliói közül további 32-t is támogatni igyekszik. Egyébként ez a cég az Immortals egyik legfontosabb befektetői közé tartozik. Tulajdonképpen Clinton Foy, az Immortals elnöke, a CrossCut ügyvezető partnereként is tevékenykedik.

Egy másik befektetés a CrossCut közreműködésévél a Super Evil Megacorpsnak első körben 19 millió dollárt hozott.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.