A Bayern sztárjai egy verhetetlen csapatot raktak össze

A Bayern sztárjai egy verhetetlen csapatot raktak össze

A bajorországi srácok nem szórakoztak, mikor felkérték őket, hogy hozzák létre a szerintük legerősebb FIFA18 Squad Battles csapatát.

A Bayern München 4 játékosa; név szerint Robert Lewandowski, Arjen Robben, Arturo Vidal és Joshua Kimmich összeült, hogy megalkossanak egy verhetetlen Ultimate Teamet. Ki nem találnátok, de természetesen saját magukat is beválogatták. Persze nem az alap kártyáik mellett döntöttek, hanem a 99-es ratingel rendelkezőket pakolták bele a kezdőbe. Mire a végére értek, elég különös sztárcsapat jött össze, amit az alábbi videóban meg is tekinthettek. Az alkotás közben jól szórakoztak a futballisták, az egyszer biztos:

Lionel Messi a balszélre talán egy kicsit furcsa választás volt, de tény, az argentin bármelyik csapatba beférne. Ronaldo sem maradhatott ki, azonban jelen esetben a brazil fenomén kapott helyet Lewa mellett. Egyébként a 4 Bayernes labdarúgó statjai elképesztőek:


Arturo Vidal


Robert Lewandowski


Arjen Robben


Joshua Kimmich

A középpályát Patrick Vieira egészíti ki (Vidal pedig ennek a csapatnak a Zidane-ja), a védelembe pedig nem akárkik kaptak meghívót, középen a Paolo Maldini és Lothar Matthaus védőpárost láthatjuk. David Alaba zárja a sort a bal szélen –neki nem növekedett egyik statja sem–, a kapuba pedig nem más állhatott be, mint Manuel Neuer

Aki esetleg nem szeretné végignézni a videót, nekik külön is megmutatjuk a felállást, melyek ellen akár ti is játszhattok a következő napokban:

Nektek, hogy teszik?

Kövess Minket!