Indul a regisztráció az Esport1 League of Legends Winter Cupra!

Indul a regisztráció az Esport1 League of Legends Winter Cupra!

December 28-án kezdődik a második Esport1 Winter Cup, melyen összesen 170 000 Ft-ot fogunk kiosztani a jól teljesítők között. Mától lehet jelentkezni; a jelentkezési linket a cikkben találjátok!

Múlt héten írtunk nektek arról, hogy december 28-án, délután 2-től indul a második Esport1 Winter Cup, melyre összesen 64 csapat jelentkezését várjuk. A regisztrácuió a Battlefy oldalán zajlik, amit az alábbi linken értek el!

Esport 1 League of Legends Winter Cup by Esport1

Az Esport1 online kupasorozata a legjobb hazai League of Legends csapatokat szólítja az Idézők Szurdokába...

A nevezés ingyenes, bárki részt vehet rajta, mindössze pár kikötés van a jelentkező csapatoknál: minden csapattag legyen legalább 14 éves, és legalább három magyar játékos legyen a felálláson belül. A mérkőzések egy nap alatt fognak lezajlani, párhuzamosan. A top 4-ig Bo1-ek lesznek, egyenes kiesés mellett, majd a top 4-től bekerül a vigaszág is, továbbra is Bo1-es rendszerben. A döntő már Bo3 lesz és a top 4-től csatlakozik majd be a közvetítés is, a Magyar Esport TV jóvoltából, melyet az alábbi Twitch linken találjátok.
Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon
Természetesen a presztízs mellett nem távoznak üres kézzel a legjobban teljesítő csapatok, a Riskának köszönhetően 170.000 Forint oszlik szét:

  • 1. helyezett 100 000 Ft
  • 2. helyezett 50 000 Ft
  • 3.-4. helyezett 10 000 Ft

A verseny során ezt a Discordot fogjuk használni, itt tudjátok egymást és az adminokat is elérni, így kérjük, hogy ennek használatát tanuljátok meg a verseny idejére. Ez azért is fontos, mert például a placeholdereket is itt tudjátok megbeszélni az illetésekkel. A meccsek az EUNE szerveren zajlanak majd.

A versenyre jelentkezni, egészen december 26, este 8-ig tudtok. Azt vegyétek figyelembe, hogy ha megtelik a bracket, bővíteni nem áll módunkban, hiszen csak egy nap lesz az egész eseményre, szóval érdemes minél hamarabb nevezni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!