Zseniális ultimate skint találtak ki Gangplankhez

Zseniális ultimate skint találtak ki Gangplankhez

Eddig négy ultimate skint adtak ki az évek során. Már minden poszton van ilyen, csak topon nincs, így akár Gangplank is lehetne a következő jelölt.

Mint több Ultimate Skinnél, itt is az lenne a lényeg, hogy a kinézet a játék során változik, hiszen ettől lesz különleges. Ezt korábban több módon is megoldották, Ezrealnél egyszerűen a szintlépéstől változik a ruhája, Udyr-nak amúgy is négy formája van, ő azokat váltogatja, a Sona zenei stílusokat és kinézetet tud váltani, míg Lux a megsebzett ellenfeleiből szed pontokat és ezek segítségével tud átalakulni.

Mennyire ismeritek a LoL világát? -kvíz

Ouml;sszeszedtünk nektek 10 kérdést! Lássuk, ki mennyire ismeri a LoL hátterét, ezek azok az információk, amik nem feltétlenül egyértelműek.

Gangplanknél is lenne ilyen mechanika természetesen, ráadásul nem is akármilyen. Jelenleg Gangplank számára két pénznem is elérhető. Az egyik az általános arany, amit mindenki más is használ, a másik pedig Silver Serpent, melyet akkor kap, ha Q-jával, vagy épp egy Q-val felrobbantott hordóval öl meg egy egységet. Ez lehet bármi, minion, ellenséges hős, vagy esetleg szörny. Ezt használná fel a játék az átalakulásokhoz.

Mint az köztudott, Gangplank egy kalóz, aki bár leginkább szárazföldön mozog az Idézők szurdokában, azért a hajója nincs túl messze. Viszont mi lenne, ha nem rögtön egy ilyen magas presztízsű pozícióban kezdene. Sőt, mi lenne, ha például a boltban mi tudnánk meghatározni, hogy miként is nézzen ki. Először egy utolsó senkiként, vagy matrózfiúként kezdené pályafutását és akár a meccs elején, vagy netán közben el lehetne dönteni, hogy milyen pályára akarjuk vinni. Ahogy gyűjtjük  Silver Serpenteket és gazdagabb lesz, egyre elegánsabb ruhákat engedhetne meg magának. 

Eleinte szakadt, használt, ütött-kopott ruházata és fegyverzete lenne. Később már rendesen felöltözne, egyre több díszítőelem jelenne meg mindenhol. Végül kinevelhetnénk belőle egy igazán mutatós kalózkapitányt, de lehet akár sima hajókapitány is, igaz, az kicsi elütne a személyiségétől, de a hangsávok változtatásával ezt is meg lehetne oldani. Ha kalózkapitány lenne, akkor megmaradna a mostani akcentusa, de ha úgy döntünk, hogy rendes embert faragunk belőle, kifinomodhatna a beszédstílusa is.

A lehetőségek tényleg végtelenek, hiszen egy kalózból elég sok mindent ki lehet hozni. Ezen felül is kitaláltak már több koncepciót, ezek egyike Bumplank, ami lényegében utcalakót jelent, azt az igazi trógerfajtát. Egy kézi fegyver, mondjuk egy pisztoly lenne a jobb kezében, míg a másikban egy törött üveg, ami éppé változik, amikor elérhető a passzívja. W-je valami romlott gyümölcs lenne, hordók gyanánt pedig a rajzfilmekből már megszokott fém kukákat használná, amik felgyulladnak, ha már csak egy HP-juk van. Végezetól az ultija, belvárosi gyerekhez hűen egy galambeső lenne.

Ultimate skinhez ez önmagában kicsit kevés lenne, de egy Legendary-nek akár még el is menne.  Itt is felmerült az a lehetőség, hogy eleinte kis utcai senkiként kezdené, és ahogy gyűjti a Silver Serpenteket, egyre jobb ruhákat venne magának, míg egy igazi szupersztárrá nőné ki magát.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!