Továbbfejlesztett kártyát kaphat Kaká?

Továbbfejlesztett kártyát kaphat Kaká?

Mindig szomorú, amikor egy legenda visszavonul.

Ha lehetne egy kívánságunk karácsonyra, akkor az lehet, hogy egy megerősített Kaká kártya lenne.

Sokan legalábbis rögtön erre gondoltak, amellett, hogy szomorúan vették tudomásul a brazil bejelentését, hiszen szögre akasztja a csukáját. A rajongók azt szeretnék, ha az EA méltóképpen emlékezne meg a pályafutására, és egy javított lappal tisztelnék meg.

A 35 éves játékos a Sao Pauloban kezdte, majd fejezte is be karrierjét. Generációjának az egyik legjobb karmestere volt. 2002-ben világbajnokságot nyert Brazíliával. 2003 és 2009 között az AC Milannal minden megnyert klubszinten, amit csak lehetett. Bajnoki cím, kupagyőztes, Bajnokok Ligája diadal mellé a Szuperkupát is elhódította, ráadásul 2007-ben az aranylabdát is neki ítélték. A Real Madridban töltött évei nem igazán maradtak emlékezetesek, egy lágyéksérülés sokáig hátráltatta a kiváló teljesítmény megismétlésében.

Nem meglepő módon a szurkolók a FUTmas alatt arra számítanak, hogy a kiadó egy különleges kártyával lepi meg a közösséget. Sőt, van olyan játékos, aki már el is készített egy mintát, és elég durvára sikeredett a szerzeménye.

Egyes pletykák még tovább mentek, és egyenesen Ikonként tekintenek a labdarúgóra. Ez azt jelentené, hogy 3 különböző lapot kapna a játékban. A FUTmas múlt héten kezdődött és egészen január 2-ig tart, tehát van esély arra, hogy Kaká-t meglepik valami különlegességel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!