Nézd meg, hány pentakilled volt idén, és még sok minden mást!

Nézd meg, hány pentakilled volt idén, és még sok minden mást!

Bátran jelenthetjük ki, hogy az egyik legmozgalmasabb éven vagyunk túl a League of Legends történetében. De vajon Veled mi történt az idén? Hány pentakilled volt, kivel voltál a legjobb, vagy épp a legrosszabb.

Minden évben eljön a december, és ahogy közeledik az óév vége, akarva, akaratlanul is visszatekintünk az elmúlt időszakra és megpróbáljuk átgondolni, esetleg átértékelni az eddigi tetteinket. Nincs ez máshogy a League of Legends világában sem, erre folyamatosan emlékeztet a szezon végén elért rangunk is, de jó lenne azért ennél többet is látni.

Mennyire ismeritek a LoL világát? -kvíz

Ouml;sszeszedtünk nektek 10 kérdést! Lássuk, ki mennyire ismeri a LoL hátterét, ezek azok az információk, amik nem feltétlenül egyértelműek.

Ilyen például az, hogy hány pentakillünk volt az évben, kik voltak a legjátszottabb hőseink, milyen gyakran ismertek el a csapattársaink. Szerencsére ezekre az emberekre is gondolt a Riot Games idén is, hiszen egy régió és IGN megadása után mindezt, és rengeteg mást is elérhetünk egy helyen. Össze is tudjuk hasonlítani a statisztikákat egy adott elo játékosaival, hogy milyenek voltunk például a gold átlaghoz képest, láthatjuk a saját KDA-nkat, hogy átlagban milyen gyakran haltunk, mennyit gyógyítottunk, milyen jól farmoltunk, mely pozíciókban játszottunk leginkább, sőt, az eddigi választásaink alapján még új hősöket is ajánl az oldal, akikkel bővíthetnénk a champion poolunkat.

A legnagyobb ellenfeleinket is megnézhetjük, hogy ki ellen kaptunk ki a leggyakrabban, vagy épp ki ölt meg minket a legtöbbször. Sokan nem szeretik Yasuo-t, de én most már joggal is rázhatom az öklöm, mert idén vele szemben haltam a legtöbbször.

Még egy mutatós idővonalat is kapunk, ahol több fontos eseményt elevenítenek fel, úgy mint, hogy hol kezdtük a szezont, mi volt a leghosszabb meccsünk, vissza tudjuk nézni néhány ikonikusabb meccsünk statisztikáit, szóval tényleg mindenre gondoltak a tervezők.

Ne habozzatok, próbáljátok ki ti is, semmibe nem kerül, és mint mondtam nem kell hozzá más, csak a nevetek és hogy melyik régióban játszotok, no meg be kell jelentkezni. A linket, ahol minden ez elérhető, itt találjátok! Kellemes nosztalgiázást!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.