Nem siették el, de megvan a Vitality felállása is a 2018-as évre

Nem siették el, de megvan a Vitality felállása is a 2018-as évre

Tényleg csak az utolsó simítások vannak hátra, de a legtöbb csapat már készen áll a következő szezonra. A Vitality nem siette el, de ez valahol meg is látszik a leszerződött játékosok kilétén.

Sok hétnyi titkolózás után a Team Vitality is felfedte csapatfelállását. Sokszor  a várakozás izgalmat és hype-ot kelt, de esetükben sajnos a csapat sem indokolja ezt, illetve ha a játékosok kilétét nem is tudtuk, azt sejthettük, hogy kik nem. A nagyobb nevek szinte már mind elkeltek vagy Európán belül, egy-kettő még azon kívül is, így a Vitality-nek nem volt sok választása.

Méltó bemutatást kapott Vizicsacsi és a Schalke csapata a futballklub stadionjában!

A Golden Guardians után úgy tűnik, hogy a Schalke sem rejti véka alá legújabb League of Legends csapatát, hiszen a nagyközönség előtt mutatták be őket a klub stadionjában!

Az egyetlen megmaradt játékos idénről Cabochard lesz, aki továbbra is a top lane-en marad, hiszen a csapatnál van már 2015 óta. A dzsungelben Gilius kap ismét helyet. Ő egy igazi vándor, volt a G2 elődjében, a Gamers 2-ban, az UOL-ban, MYM-ben, Elementsben, Schalkeban és a Giants-ben is, mondhatni megjárta a fél világot. A magabiztosság ezúttal sem hiányzik nála.

Miden Jiizuké lesz. Az olasz játékos nem feltétlenül tartozik a legismertebb nevek közé, eddig a Giants-et erősítette, akikkel bejutottak volna amúgy is LCS-re. Az ADC-jük Minitroupax lesz, szintén a Giants-ből, ahogyan a support, Jacktroll is. A bemutatáshoz egy igazi Bond hangulatú videót készítettek YamatoCannonnal, ahol titkos ügynökökként mutatják be a játékosokat. Mondjuk amennyit titkolóztak, érthető, csak valahogy úgy érzem, hogy ezért a lineup-ért kár volt ennyit váratni az embereket, de aztán lehet, hogy tévedek. Az biztos, hogy a Giants így most elég nagy gödörbe került, hiszen a játékosokat így pótolni kell, de hogy kiből, az már nagyon jó kérdés.

Abból a szempontból könnyebb lehet a helyzet, hogy a négy játékos már összeszokott a Challenger Series során, ahol a Giants-et az LCS-be juttatták, Cabochard pedig már elég veterán ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon. 

Olyan csapatot raktam össze, aminek olyan győzeleméhsége és motivációja van, amire még nem volt példa. Biztos vagyok benne, hogy gyorsan fogunk fejlődni, gyorsabban, mint bármelyik EU LCS csapat. - YamatoCannon

YamatoCannon 2016 nyarán lett a vezető edzője a Vitality-nek. Korábban a Splyce-t vezette, akikkel a VB-re is kijutott. Minden bizonnyal célkitűzés lesz majd a playoff számukra, amit az előző két splitben nem sikerült elérniük, hiszen negyedikek lettek a csoportjukban, de legalább a kiesés lehetőségét elkerülték ezzel. Kíváncsian várjuk, hogy ez a felállás mire lesz majd képes.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.