Itt vannak a legjobb, fapados LoL cosplayek Koreából!

Itt vannak a legjobb, fapados LoL cosplayek Koreából!

Kreativitás mesterfokon. Hihetetlen, hogy egy jó kameraállás, pár hétköznapi tárgy és néhány filc milyen csodákra képes.

A cosplay nem újkeletű dolog már hazánkban sem, hiszen itt is tömegek űzik évek óta ezt az ipart, ráadásul akad több, nemzetközi szinten is ismert cosplayesünk is, elég ha csak Enji Nightra, vagy épp Cassidy-re gondolunk. A mostani párosnál azonban nem a méregdrága cosplayeké a főszerep, inkább a kreatív gondolkodásé, a hétköznapi tárgyaké és persze a jó kamerállásoké.

Mondhatnánk ezt igazából paródiának is, azzal az egy különbséggel, hogy itt nem igazán akarunk senkit gúnyolni, ahogy a készítők sem. Sokkal inkább a nevettetés és persze a szórakoztatás a cél, és ami kifejezetten tetszik, hogy megmutatják, mennyire nem kell semmi extra, hogy ezeket összedobják. Ezt próbálta meg az Inven újságírója is reprodukálni és megmutatni, hogy ő is tud ilyet.

Először egy Yorickkal próbálkozott, amihez nem kellett más, mint egy műanyag rúd, némi szájöblítő, egy papucs és elemlámpa.

Egy kis ügyeskedés és máris kész a Yorick cosplay, zombilábujjakkal együtt.

A következő próbálkozás Brand volt. Ide már egy kis szakácstudás is szükségeltetett, hiszen valahogyan szét kellett sütni egy krumplit. Az arcot is kicsit sminkelni kellett, de a végén meg se lehet mondani, hogy melyik az igazi.


Ekko elkészítése fájdalmas procedúra lehetett, tudjuk milyen, amikor ragtapaszt kell letépni. Ráadásul nem is sikerült neki elsőre, szóval párszor próbálkozni kellett. A dinnye ízesítésű fagyipálca különösképp tetszik!


Rivenhez sem kellett más, mint egy zölden világító billentyűzet, némi WC papír és egy szakadt papucs.


Végül, de nem utolsó sorban, jöjjön egy igazi titkosügynök Xin Zhao személyében. A hosszú haj hiányának megoldása a legjobb szerintem.

Egy dolog biztos, kreativitásból nem volt hiány, nem tudom, én mivel tudnám ezeket hirtelen megoldani, de szerintem a maximumot hozta ki a dolgokból.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.