Jótékony célra gyűjt idén a 100 órás stream, segítsetek be ti is, ha tudtok!

Jótékony célra gyűjt idén a 100 órás stream, segítsetek be ti is, ha tudtok!

Tavaly év végén mutatkozott be először a 100 órás stream, akkor a Crewbest és Buresz munkájának köszönhetően. Idén ezt a hagyományt továbbvitte Buresz, ráadásul jótékony célra gyűjtenek a streammel!

Tavaly egy vad ötletként indult, hogy mi lenne, ha megállás nélkül 100 órán át menne egy adott stream? Ezt aztán –rengeteg segítséggel– megvalósította Buresz és a Crewbest akkori csapata. Idén is eljött az év vége, Buresz vezetésével pedig ismételten megrendezésre kerül a 100 órás stream, ahol a magyar LoL közösség apraja-nagyja megjelenik, mindenki pár órára, hogy kivegye a részét a műsorból.

Nem egyszerű dolog ezt végigcsinálni, sem megszervezni, tavaly én is huzamosabb időt töltöttem az akkori stúdióban. Idén már új környezetben, de ugyanazzal a lendülettel jelentkezik a 100 órás stream, ami már december 26, reggel 10 óta, vagyis nagyjából 31 órája megy folyamatosan. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen még a felénél sem járunk, és számos vendég várható a képernyőn. A pontos menetrendet az alábbi képen láthatjátok, eltérések és esetleges csúszások persze lehetnek, de erről úgyis mindig értesítik a nézőket.

A stream alatt adományozni is lehet, ám ez nem az adásnak, vagy a Magyar LoLTV-nek és nem is Buresznek megy a számlájára. Minden egyes adomány a "Lépj, hogy léphessenek" nevű alapítványt fogja gazdagítani. Ez a szervezet leginkább a fogyatékkal élő gyermekek számára nyújt segítséget, és támogatja azokat a családokat, akiknek minden nap az ezzel járó nehézségekkel kell szembenézni. Ha szeretnének nekik segíteni, akkor azt ezen a linken tehetitek meg a 100 órás stream ideje alatt, lépjetek egyet ti is, hogy ők is léphessenek! 
Mint azt láthatjátok a programból, tényleg elég sokan jeleztek vissza, hogy segíteni szeretnének, és részt vesznek ezen az egyébiránt nagyon élvezetes programom. A fáradtság nagyon nagy összekovácsoló erő tud lenni. Több magyarországi profi csapat képviselteti magát: a Magyar LoLTV, hazai streamerek, youtube-erek, különféle e-sport bárok, és mi magunk, az Esport1 is kint leszünk az eseményen.

Hodi, illetve esetlegesen jómagam fogunk ellátogatni az esemény helyszínére, ahol egy kicsit összegezzük majd az idei évet e-sport szempontjából, hogy milyen változások és fontos események történtek, mondhatni nosztalgiázunk egyet az idei év legszebb pillanatokból. Erre december 30-án, délelőtt 10-től 11-ig kerül sor, minket követően pedig a tavalyi hagyományt megtartva, Arwyll zárja a stream műsorát. Tavaly közös játék és kérdezz-felelek volt vele, ami után már csak a záró beszéd és az elköszönés maradt, ami igencsak megható volt. Reméljük, hogy az idei próbálkozás is legalább annyira sikeres lesz, mint a tavalyi és hogy ezzel egy állandó hagyományt teremtenek az országban.

A streamet pedig a Magyar LOL TV csatornáján találjátok egészen december 30., délután kettőig, melyet alább találtok!

Nézd meg MagyarLoLTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek az adáshoz!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.