A statisztikailag legpocsékabb csatár a Manchester Cityé

A statisztikailag legpocsékabb csatár a Manchester Cityé

Pep nem valószínű, hogy egyhamar pályára küldi az illetőt.

A Manchester Citynek nem feltétlenül van problémája a gólszerzéssel. Ez azonban rögtön megváltozna, ha David Faupala-t játszanák. A 20 éves csatár statisztikailag egy katasztrófa a játékban, a Futbin kimutatása szerint megnyerte a legrosszabb támadó díját.

A franciának átlagosan mindössze 0.08 gólszerzési mutatója van 9799 meccsből, mellé pedig ugyanilyen pokoli rossz 0.08-as assziszt arány párosul.

Mi teszi őt ennyire rossz játékossá?

Kezdésnek a 62-es bronz kártya nem sok lehetőséget kínál számára. A 70-es score pontszám önmagában nem rossz, de az 52-es helyezkedés már sokat elárul teljesítményéről. A sebessége sem kiemelkedő, szóval nehéz szülés vele a gólszerzés.

Még csak jól sem bánik a labdával, 71-es agilitáshoz alig 52-es higgadtság társul, illetve az 55-ös labdakezelést egy 59-es cselezés egészíti ki.

A nagyjából 2000-be kerülő játékostól tehát nem igazán várhatunk sokat.

A City szurkolók fellégezhetnek egyébként, mert nemrég elegendte a klub a játékost kölcsönbe, viszont az EA nem frissítette egyelőre az angolok játékosállományát.

Minden rosszban van valami jó, mivel a legrosszabb mellett az év felfedezettje is előkerült, legalábbis rengeteg Reddit felhasználó szerint. A Napolis Piotr Zielinski elmondások szerint igazi aranylábú futballista a játékban. Körülbelül 1000 aranyba került az elmúlt hetekben, és abszolút megéri a pénzét a pletykák szerint.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!