Élő adásban telefonozás, öngólok és 5 piros lap -ilyen volt egy holland bajnoki

Élő adásban telefonozás, öngólok és 5 piros lap -ilyen volt egy holland bajnoki

Mindenki ismer valakit, aki nagyon hamar elveszti a hitét, ha hátrányban van a FIFA-ban és aztán feladja a mérkőzést.

Hátrányban sokszor az ellenfelén igyekszik az ember kitölteni a haragját, azonban amit egy professzionális e-sportolótól láthattak egy holland bajnoki meccs alatt, az hihetetlen.

Daniel Kuipers a Willem II játékosa, aki nemes egyszerűséggel eldobta a Mitchel Denkers (ADO Den Haag) elleni meccsét. Az eDivisie-ben küzdöttek az aktuális bajnoki fordulóban, amikor is ez az eset történt. Ez a holland e-sport liga, mely a valódi Eredevisie mintájára a hagyományos sportklubok szereplésével jött létre.

Kuipers egyébként jól kezdett, ő szerezte meg a vezetést, aztán Denkers egyenlített, majd fordított. Sokat nem is váratott magára Kuipers a viselkedésével, nem sokkal ezután ugyanis egyszerűen feladta a találkozót. Igyekezett levadászni ellenfele játékosait, ezt a virtuális játékvezető 5 piros lappal büntette. Természetesen ezek után Denkers kitömte ellenfelét, bár ebben Kuipers öngóljai is segítettek.

Volt egy pont, amikor még a telefonját is megnézte a mérkőzés alatt, ahelyett, hogy játszott volna. 10-1-nél az 5. piros lap után a mérkőzés automatikusan véget ért. A szabályok szerint ilyenkor 3-0-ás vereséget írnak be az adott játékosnak, de a szervezők, látva Kuipers magatartását meghagyták a végeredményt.

Jelenleg a Den Haag a harmadik a jobb gólkülönbségnek köszönhetően, a Willem II pedig visszacsúszott a 13. helyre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!