Újabb durva csatárt fedeztek fel aprópénzért

Ismét felütötte a fejét egy gyöngyszem, és az elmondások alapján egészen kiváló vételnek bizonyul.

Az orosz Fyodor Mikhaylovich Smolov, a Krasnodar labdarúgójáról van szó ezúttal. 2007-ben kezdte a pályafutását még a Dynamo Moszkvában, de aztán kölcsönben játszott a Feyenoordban, majd visszatért hazájába és néhány kitérő után végül 2015-ben otthonra lelt a jelenlegi klubjában.

A FIFA18-ban, mint kiderült, nagyszerű mutatókkal rendelkezik és egyre több játékos dönt úgy, hogy megvásárolja. A reddit beszámolói szerint nem igazán okozott eddig csalódást. Lássuk, hogy miért is gondolják ezt róla.

Karakterisztikáját tekintve egy mix futballistának mondható. Elképesztően gyors a magasságához képest és meglepően jól bánik a labdával. A termete és az ereje igazi légi fenyegetést jelent az ellenfélre nézve. Helyezkedése és a látása a pályán, valamint a jó passzolási készségei még az előkészítő szerepre is tökéletessé teszi. A lövései nagyon erősek és pontosak, emellett a gyengébbik lába is 4 csillagos, tulajdonképpen a védők rémálmáról beszélhetünk vele kapcsolatban.

Ezen tulajdonságai miatt bármit lehet vele játszani. Legyen szó Target Man-ről, vagy Behind The Back Striker beállításról, magányos csatárról vagy visszavont ékről, egyszerűen mindegyik helyzetben jól érzi magát. A legtöbben a Hawk kártyával ajánlják mert minden készségét ki lehet használni. Nem valószínű, hogy cserben hagy majd a mérkőzéseken. A gyepen kívül a légteret is uralhatjuk vele, ráadásul fejjátékát illetően hasonlóan eredményesek lehetünk vele.

Ami még abszolút mellette szól, az az ára most, ugyanis több jelentés szerint 1000 körüli érméért már megvásárolható.

Van aki játszott már vele? Vélemény?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!