Egy játékos Oxlade-Chamberlain ellen tolt FUT meccset

Egy játékos Oxlade-Chamberlain ellen tolt FUT meccset

Aztán feltette a netre az Ultimate Team csapatát. A mérkőzés egyébként nem ment végig a reddit felhasználó állítása szerint, mivel 1 gólos hátrányban Oxlade-Chamberlain kilépett.

Egy szerencsés játékos magával a labdarúgóval meccselt és nem volt rest képet készíteni az ellene felvonuló együttesről. Első ránézésre rögtön Alex Oxlade-Chamberlain 99-es lapja tűnik fel, azonban a kezdőt látva nem feltétlen ijednénk meg tőle.

A futballista beválogatta három korábbi Arsenalos csapattársát, helyet kapott az együttesben Hector Bellerin, Sead Kolasinac és Alexis Sanchez is. Viszont a jelenlegi klubjából mindössze egy emberre számított; méghozzá Sadio Manéra. A Chelsea négy labdarúgóval képviseli magát: a kapuban Thibaut Courtois, a többi pozícióban pedig David Luiz, N’Golo Kante és Willian is feltűnik. Meglepő módon egyetlen játékosa nem a Premier Leagueben rúgja a bőrt, ő pedig nem más, mint a PSG középpályása; Marco Verratti. Az utolsó, de nem kevésbé fontos láncszem a középpályán: David Silva. Ez a névsor egy 3-5-2-es felállást eredményez, illetve fontos megjegyezni, hogy a chemistryt tekintve nem a legjobb megoldásokat válaszotta az angol játékos.

A képet nézve nem valószínű, hogy sok időt tölt a FIFA18-al, az ő erőforrásaival sokkal durvább csapatot lehetne összerakni. Ti mit gondoltok erről a 11-ről?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!