Elképesztően lassú az első lövés szinte mindegyik fegyvernél

Elképesztően lassú az első lövés szinte mindegyik fegyvernél

Az úgynevezett Cold Bore Shot a gomb lenyomása utána a shotgunoknál nagyon sokat késik.

Tényleg nem titok senkinek, hogy a játéknak vannak kisebb, de inkább nagyobb hibái, amik sokszor elkerülik a figyelmünket, mert nagyon nehezen észrevehetőek vagy csak elhessegetjük azzal a gondolattal, hogy biztos mi hibáztunk. Ezúttal viszont nem mi tehetünk róla, hanem a játékba került be egy olyan bug, ami a legtöbbször észrevehetetlen, de sokszor az életünk múlhat rajta.

1.0 Shot Delay BUG documented in SLO-MO, detrimental if using shotguns! Affects all guns as of 1/4/2018 from PUBATTLEGROUNDS

Mindegyik fegyvernél, de leginkább a shotgun-oknál látszik, hogy mekkora késés van a klikkelés és a lövés között. Csak a csípőből lövésnél van ilyen, tehát akinek eddig gondja volt a shotikkal próbálja ki azt, hogy a lövés előtt céloz, ezzel valószínűleg megszűnik a delay, ami ilyen helyzeteket szülhet.

Az első lövések után viszont minden úgy működik, ahogy kellene, ez a videóban is tisztán látszik. Hiszen a Warm Bore Shot-ok, vagyis az első lövés után a következő 5 másodpercben történő lövések, mind azonnaliak. Valljuk be ez így elképesztően nagy késés, ha ez nem bugként került be a játékba, akkor a készítők azt szeretnék, hogy 5 másodpercenként lőjünk egyet, hogy az esetleg felbukkanó ellenfél lövésekor ne legyen delay, ami valljuk be nevetséges. Reméljük hamar kitalál valamit a PUBG Corp. és tovább tökéletesítik a korántsem hibátlan játékot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!