Hirdetés

8 hős, akik az idegrendszerünket eszik meg reggelire

A véletlenszerű U.R.F. lezajlása után átnéztük, hogy mely hősök a legidegesítőbbek egyébként a sima játékok során.

Hirdetés

Gondolom mindenkinek ismerős az érzés, amikor több mérkőzésen keresztül mindig adott egy-egy hős, aki az ember idegzetére megy. Egy bokor-bajnok Blitzcrank, egy szinte már elpusztíthatatlan Ornn, vagy egy Yorick aki már előre megássa a sírunkat.

Összegyűjtöttük a számunkra legidegesítőbb hősöket.

Blitzcrank

Mindenki kedvenc robotja, vagy épp nem kedvence, nagyon irritáló személyiség tud lenni. Főleg azokban a percekben, amikor nincs vision, tölt a trinket, tudod, hogy ott áll a bokorban, de ki is kellene mozdulni a torony alól, erre persze beránt és végünk. Régen még AFK trükkel is átverték a játékosokat, ezt megtekinthetitek a videóban.

Zoe

Az Idézők Szurdokának legújabb teremtménye nem csak aranyos, de egyben idegesítő is. Altatása hasonlít Morgana Q képességéhez. Nyugodtan csinálhatunk közben szinte bármit, ha elkap, nagy eséllyel úgyis halottak vagyunk az alatt a 2,3 másodperc alatt. Még Faker is azt nyilatkozta, hogy Zoe rendkívül erős.

Yorick

Ki ne találkozott volna az új rúna rendszer óta Yorick erejével? A megfelelő rúnákkal és tárgyakkal felépítve nem csak erőset üt, de még tankos is, szóval elpusztítani sem gyerekjáték, főleg hogy közben Bud Spencer stílusban kilapít bennünket.

Morgana

Morgana Q képessége rég óta mém és vicc tárgya egyaránt, ugyanis az első eltalált célpontot 2 / 2.25 / 2.5 / 2.75 / 3 másodpercre lebénítja, ami egy harc során jelentős kiesés, vagy rosszabb esetben azonnali halált vonz maga után.

Karthus

Karthus egyetlen képességgel képes minket a túlvilágra juttatni, sajnos. Bár az igaz, hogy "csak" 200 / 180 / 160 másodpercenként használhatja, de ebből még tudunk lefaragni a megfelelő build és rúna összeállítás segítségével. Régen a lövészek számára egy átok volt, hiszen ki akart csak emiatt Zhonya-t vásárolni, hogy ne haljon bele? Mára már a Stopwatch egyszer, az őrangyal egy kis szerencsével többször megmentheti az életünket az ultijától.

Shaco

Shaco és a Dark Harvest olyanok jelenleg egymás számára mint Bonnie-nak Clyde. Rendkívül erős tud lenni jó kezekben egy Shaco ezekkel az új rúnákkal, én személy szerint már várom vagy Shaco, vagy a rúna gyengítését.

Ornn

Nos elérkeztünk Ornn-hoz is. A Szurdok legújabb tankja szinte elpusztíthatatlan, W képességét semmi sem állítja meg! A poén az egészben, hogy hiába full tankra építjük, még úgyis képes minket elkalapálni. Talán ezért is látom többet bannolva, mint pickelve.

Teemo

A legidegesítőbb és egyben legutáltabb karakter díjat természetesen nem más, mint Teemo nyerte el. A gombáival szinte ki lehet kergetni a világból a leghiggadtabb és a hidegvérű játékosokat egyaránt. Biztosan mindenki tapasztalta már az érzést, hogy milyen is egy "gomba mezőre" rálépni, ahol az egyik gombát követi a másik, és így tovább. Később pedig már csak azt vesszük észre hogy a számláló jelzi, hogy mikor éledünk. Ezen felül pedig ne feledkezzünk meg Teemo Q képességéről sem, amivel a lövészek szinte hatástalanok 1.5 / 1.75 / 2 / 2.25 / 2.5 másodperc erejéig, ami valljuk be, egy harc során kegyetlen tud lenni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?