Hol érdemes lootolni, ha harc nélkül szeretnénk minél több lootot bezsebelni

Hol érdemes lootolni, ha harc nélkül szeretnénk minél több lootot bezsebelni

Mindkét pályán mutatunk egy-egy helyet, ahol minimális zavaró tényező mellett kimondottan jó lootot lehet találni.

Sokszor szeretünk belecsapni a játék közepébe és csak a School-hoz vagy éppen Pecadohoz esni. De néha, ha több esélyt akarunk magunknak adni a csirke vacsihoz, megéri olyan helyre esni, ahova relatív kevesen mennek, de rengeteg lootot lehet találni. Kezdjük is először Erangel-el, ahol WackyJacky loot ösvényét fogjuk átnézni egy régebbi videójából.

Mint látható, az ő kedvenc helye Georgepol jobb felső része, ahol leginkább a panelházakat és a kis kétemeletes lootban gazdag lakásokat részesíti előnyben.

Először a két emeletes házat nézi át; ott szinte mindig lehet találni fegyvert és azok, akik ide érkeznek általában egy panelházra vagy Georgepol más tájaira érkeznek, így az elején nyugodtak lehetünk, de azért megéri körbenézni leérkezés előtt. Körülbelül tíz házzal később az átlagosnál jobb lootal és az esetek többségében egy autóval lehet elmenni a helyszínről. A három panelnél viszont érdemes otthagyni a legfölső emelet lootját, így időben el lehet menni a helyszínről és hamarabb észreveszed az ellenfél lépéseit is.

Miramaron kicsit más a helyzet, ott nem kell figyelned ellenfelekre, hiszen szinte esély sincs arra, hogy valaki feléd essen.

A piros körrel jelzett területen mindenféle alapfelszerelést lehet találni és a tőle északra fekvő házakhoz sem megy senki, így két helyre is spawnolhat egy autó, amivel később le is tudsz onnan lépni, ha nem rád szűkül a kör. Sajnos egyetlen hátránya, hogy néha kevés a kiegészítő a fegyverekre, de ha mindenféleképpen előkelő helyezést szeretnél elérni, ez a hely az egyik legjobb.

Szerintetek hova érdemes esni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!