A West Ham e-sportolójának 5 újévi tippje FUT-hoz

Egyre több hagyományos sportcsapat kapcsolódik be az e-sportba és szerződtet professzionális FIFA18 játékosokat.

A West Ham United e-sport részlege Jamie 'Jamboo' Rigdent karolta fel, aki az egyik legjobb FIFA játékos a világon. Mivel karácsonykor, illetve a leárazásokkor biztosan sokan vették meg a legújabb részét a játéknak, Jamboo néhány tanáccsal segítene minden fifásnak. Az Ultimate Team játékmódhoz kapcsolódnak a tippjei, ahol is az álomcsapatodat rakhatod össze.

"Mindenekelőtt érdemes a Divíziókban játszani. Elsőre nem leszel képes tökéletes együttest létrehozni, mert szükséged lesz érmékre a játékosok megvásárlásához. Játssz átlagos online meccseket, szórakozz a karrier móddal, végezd el a tréningeket, és akkor szép lassan dagadni fog a pénztárcád. Egy idő után egyre jobb futballistákat szerezhetsz be ezáltal. Érdemes totál bronz gárdával indulni. Lehet, hogy csábítóbb a bronz után ezüst, majd az arany irány, de azt javaslom, hogy rögtön az arannyal kezdjünk, ha be akarunk valakit gyűjteni. Egy kicsivel több minőséget jelentenek a többi kártyánál. Vegyünk 2 vagy 3 darabot belőlük, és amint lehet, szerezzünk be még többet. Jobb és gyorsabb ütemben fejlődik így a csapatunk." -kezdte Jamboo.

Egy másik hiba ilyenkor, ha védőt választunk, akkor a legmagasabb DEF értéket vesszük alapul. pedig a FIFA-ban nem feltétlenül ez az, ami mérvadó.

"A valódi labdarúgásban a hátvédek okosak és nem kell a leggyorsabbnak lenniük, de a játékban nem árt az a kis extra sebesség. Soha nem vásároltam még védőt FUT-ban 70-es Pace (fürgeség) alatt, és nektek is ezt tanácsolom. Ezen kívül érdemes még saját stratégiát is beállítani (Custom Tactics). A legtöbb taktikai opció közül itt választhatunk, valamint a csúszkákat 0-100 között módosíthatjuk. Egyszerűen döntsd el, hogyan szeretnéd játszani a FIFA 18-at, és ehhez állítsd be a számokat." -folytatta.

Jamboo utolsó javaslata talán nem mindenki számára szól, a Mail Esports azt tanácsolná neked, hogy ezt csak akkor tegyétek meg, ha teljesen biztosak vagytok benne.

"A játék már több mint három hónapja kint van, ezért a FUT-ban valamilyen minőségi ellenfelekkel fogsz szembenézni előbb utóbb. Érdemes tehát megfontolni egy kisebb befektetést is, ha valóban szívesen versenyezni akarsz a legmagasabb szinten a játékban." -zárta mondandóját.

Valódi pénzen vehetsz kártyacsomagokat, de csak akkor tedd ezt meg, ha biztos vagy abban, amit csinálsz, versenyezni szeretnél, és tényleg van is rá kereted.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!