Hivatalos: jön a havas PUBG pálya

Hivatalos: jön a havas PUBG pálya

És a világ egyik legnagyobb koreai e-sport szervezete is beszáll.

De kezdjük inkább a dél-koreai e-sport egyik legnagyobb alakjával, hiszen a háromszoros League of Legends világbajnok SKT is beszáll a PUBG világába. Természetesen egy ekkora márkaértékkel rendelkező csapat nem fogja összecsapni a toborzást, körülbelül augusztusra szeretnék összerakni a négyfős squadjukat és belecsapni az e-sport világába. Az ötlet onnan jött a koreai LoL óriásnak, hogy 2016-ban szélnek kellett ereszteni a Starcraft csapatukat, így csak egy címben voltak érdekeltek, a PUBG hatalmas sikere pedig pont jókor jött, egy relatív új játékban indulhatnak el. Persze a PUBG Koreában is elképesztő sikeres, hiszen az OGN egy 100 fős ligát is tervez, egészen biztosak vagyunk benne, hogy többek között emiatt is tették le a voksukat a tavalyi év sikerjátéka mellett.

A koreai OGN 100 fős PUBG ligát indít

Igen, jól hallottátok: az OGN, és igen: 100 fő, egyszerre, LAN-on.

De térjünk is rá a nagy hírre, hiszen a PUBG Corp. CEO-ja, Chang Han Kim a következőket mondta a napokban egy interjúban:

”Túl kevés játékos játszott a ködös és esős mappal, ezért kellett kivennünk... Persze nem dobjuk el őket teljesen, de alakítanunk kell rajtuk, hogy jobban szeressék a játékosok. De egy havas pályát is tervezünk a jövőben”

Innentől már csak a PUBG Corp. fejlesztőin múlik, hogy mi kerül be a havas pályára, de egy hómobil, fehér ghillie suit és a lábnyomok láthatósága zseniális tartalmak lennének, ami még többet dobna a havas pályán.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!