Újabb két Antorus boss kapott ki 1v1-ben

Újabb két Antorus boss kapott ki 1v1-ben

Garothi Worldbreakert és Eonart is sikerült egyedül két vállra fektetni.

Nem is olyan régen írtunk róla, hogy egy Prot Pala; név szerint Rextroy igen komoly erőfeszítések árán, de végre le tudta solozni Portal Keeper Hasabel-t.

Így solozza le egy Prot Pala Portal Keeper Hasabel-t

Kereken egy hónap kellett ahhoz, hogy már soloban is le lehessen ütni Hasabelt.

A srác pedig úgy tűnik, elkezdett sportot űzni ebből, hiszen ezúttal Garothin rágta át magát egy egészen fárasztó 8 óra és 11 perces harc után. Valljuk be, kevés olyan játékos van, aki nem unta volna meg fél óra után, de ő kibírta és egyetlen hibát sem vétett.

A taktika mérföldekkel bonyolultabb, mint Portal Keeper Hasabelnél, így megpróbállak titeket megkímélni attól az esszétől, amit Rextroy írt. Ha mégis szeretnétek megnézni, egy kis angol tudással, a videó leírásában elolvashattok minden lépést. A lényeg: 79-es artifact trait, 963-as ilevel és több mint 8 szabad óra. A harc azért nyúlt ilyen hosszúra, mert a berserk után csak úgy lehet közel menni a bosshoz, ha a Guardian of the Ancient Kings nincs CD-n, így tudta túlélni a harcot.

Ezúttal viszont nem csak Rextroy tevékenykedett, hanem egy affli Lock is, aki Eonar Tower Defense játékát csinálta meg egyedül.

Ezt mondjuk senki sem várta, de úgy néz ki, ezt a bosst is le lehet solozni. Emberünknek jó párszor meg kellett próbálnia, az első alkalommal 70 halál után feladta, de másnap már másodjára sikerült is. A képlet itt egyszerű volt, csak követni kellett a spawn pontokat és mindent feldotolni. Talán a lock egy picit OP, de attól még érdekes mutatvány volt.

Így tehát három boss már megadta magát, kíváncsian várjuk, ki lesz a következő áldozat, aki 1v1-ben hullik el egy játékossal szemben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!