Elképesztő csaláshullám érte el a TPP Squad játékmódot

Elképesztő csaláshullám érte el a TPP Squad játékmódot

Minden PUBG fórum ezzel van tele, ez az egyetlen mód, ahol tényleg elszaporodtak a csalók, de vajon miért?

Egész érdekes történetnek lehetünk szemtanúi a PUBG világában, hiszen az NA szerver után, az EU-t is ellepték a legfőképpen kínai, de egyéb országokból játszó csalók is, akik kiszemeltek maguknak egy módot, amit teljesen tönkre tettek. Ez a TPP Squad.

Szinte minden erről szól most a PUBG világában, a csalók egymás ellen küzdenek, miközben a szabályosan játszó játékosok be sem tehetik a lábukat a TPP Squad meccsekbe. Teljesen pofátlan és egyértelmű csalásokról van szó, ami a legtöbb esetben egy kínai névvel játszó játékos követ el. Eddig csak az amerikai szerveren történtek hasonlók, de most Európába is elért ez a hullám.

A csalók mindig is problémák voltak, de ami mostanában történik az szinte soha nem látott, nem túlzok, legalább 10-15 videót rakhatnánk még ide, de mindegyikben ugyanaz történik, mint itt. Sokan már szüneteltetni is akarják a játékot az elképesztő mennyiségű csaló miatt. Az FPP-ben is vannak bőven, de azért jóval kevesebb alkalommal lehet velük találkozni, mint TPP-ben.

Nehéz hibáztatni a PUBG Corp.-ot, hiszen ekkora játékosbázis mellett minden banra két új csaló jut, ezért lassan kezd úgy tűnni, hogy a régiózár marad az egyetlen megoldás, amivel helyre lehet hozni a csalók túlszaporodását. Tényleg csak remélni tudjuk, hogy kitalálnak valamit és nem történik ugyanaz, mint a Bluehole korábbi játékával; a Tera-val, ahol már a tisztességes játékosok is csak csalással tudtak értelmesen játszani.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!