A „4 jármű, aminek szerintünk be kéne kerülnie a PUBG-be” szavazás végeredménye

A „4 jármű, aminek szerintünk be kéne kerülnie a PUBG-be” szavazás végeredménye

A négy megadott opcióból is van egyértelmű győztes, de néhányan nagyon kreatívak voltatok.

Tegnapi cikkünkben megkérdeztük tőletek, hogy milyen járművet látnátok szívesen a játékban. A négy ajánláson kívül rengeteg ötlet jött tőletek, komolyabbak és viccesebbek is, ezekből most összeválogattuk a legjobbak és a szavazás eredményét is kihirdetjük, de ha lemaradtatok és szeretnétek, még nyugodtan szavazhattok.

A szavazás egyértelmű nyertese a bicikli lett 50,5%-kal, az ezüstérmes már lemaradt egy picit 39,8%-ot kapott a Quad, míg a harmadik a Sárkányrepülő lett 32,6%-al. Az egyéb kategória győztese a traktor lett, amit mindenki máshogy írt le, úgyhogy nem teljesen pontosak az adatok, de körülbelül a szavazatok 1,5%-át kapta. A másik nagy kedvenc a helikopter volt, amit a ló követett.

A kicsit komolytalanabbak közül is érdemes csipegetni, például ötletünk sincs, hogy hogyan kapott két szavazatot a csillagkapu, és miért kapta körülbelül a szavazatok 0.5%-át a tank különböző típusai és nyelvhasználatai (a Panzerkampfwagen VI-ért jár a piros pont -a szerk.)

Nagyon érdekes ötlet volt a talicska és a kisvasút is, ami körbe mehetne, mondjuk Pecado-n, miközben mindenfelől lőnek ránk.

Köszönjük szépen a rengeteg szavazatot, reméljük, legalább az egyiket létre hozza a PUBG Corp, de szerencsénkre a biciklit már beígérte Brendan Greene, így már csak idő kérdése, hogy végig cangázhassunk a sivatagon vagy az erdő közepén.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!