Megvannak a Lunar Revel skinek!

Megvannak a Lunar Revel skinek!

Eddig csak a teasert láttuk, most az is kiderült, hogy ki az a három hős, akik idén Lunar Revel skinnel gazdagodnak.

Eddig csak a teaser videót láthattuk, de percekkel ezelőtt végre az is kiderült, hogy pontosan kik fognak skinekkel gazdagodni. A kirakott kép láttán sok találgatás volt, és mivel a kutya éve van, így sejteni lehetett, hogy Nasus biztosan kap valami újat.

Hamarosan érkezik az idei Lunar Revel -videó

Bombaként robbant be a közösségi médiába a Runar Level idei teaser videója.

Nem ő az egyetlen azonban, aki skinnel gazdagodik, hiszen mellette Warwick is kap egyet, valamint Lux-ra is készült egy újabb skin. Nasus és Warwick Lunar Guardian skin nevet kapják, míg Lux a Lunar Empress nevet. Egyelőre csak a hazatérési animációkat osztották meg, amiben Lux botja cuki kis állatkákká alakul át. Nasus a semmiből emel fel egy kaput, amin hazasétál, hasonlóan tesz Warwick is. Íme a bejelentő videó, ami a szingapúri League of Legends Facebook oldalán jelent meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.