Tyler1 minden egyéni rekordot megdöntött, össze is omlott tőle a Twitch

Tyler1 minden egyéni rekordot megdöntött, össze is omlott tőle a Twitch

Alig 20 perc alatt már több mint 300 ezren nézték őt Twitchen, de a rekord nem itt állt meg. Ennyi ember egyéni streamert még soha nem nézett, az LCS is elbújhat mögötte.

Tyler1 most már ténylegesen visszatért az Idézők szurdokában, ahol mostantól már nem csak bujkálva, stream nélkül játszhat. Már múlt héten hatalmas port kavart tiltásának feloldása és várható volt, hogy a tegnapi streamje legalább akkora durranás lesz. Amit viszont kaptunk, az felülmúlt minden előzetes várakozást. 

Még Fakerre sem voltak ennyien kíváncsiak, mikor az SKT végre leszerződött a Twitch-csel és az egész csapat ezen az oldalon kezdett el streamelni. Amikor ő kezdte az itteni pályafutását, rá "mindössze" 245 ezer ember volt kíváncsi. Ezt a rekordot tavaly februárban állította fel. Nem kellett azonban egy évet sem várni, és jött a majd két évig eltiltott Tyler1, aki alig 20 perc alatt már 300 ezer nézőnél járt, a rekord valahol 380 ezer felett állt meg.

Erre a terheltségre láthatóan a Twitch sem készült fel eléggé, ugyanis a stream indítása után folyamatosan crash-elt az oldal, nem töltötte be a csatornát, stb. A Twitch egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban emiatt lettek volna kimaradások, de azt sem szabad elfelejteni, hogy mindeközben még egy AGDQ is zajlik, ami átlagos 100-200 ezer nézőt szintén leköt folyamatosan.

A technikai hibák ellenére, a nézőszám folyamatosan növekedett, a feliratkozások pedig végeláthatatlanul jöttek. Volt olyan, hogy a chatet nem is lehetett látni, annyian iratkoztak fel egyszerre, így esélye sem volt mindenkinek megköszönni egyesével, különben az egész streamet nevek felolvasásával töltötte volna.

Még Doublelift is kiírta twitterére, hogy Tyler1 konkrétan kenterbe veri most az LCS-ek nézettségét.

A Draven cosplay természetesen nem maradhatott el ezúttal sem, igaz az első pár meccsen nem kapta meg kedvenc hősét. És hogy milyen volt maga a stream? Nos, Tyler1 azért nem hagyta el magát teljesen, továbbra is vokális, néha üvölt és csinálja a showt mint eddig, de a toxikus jellege valahogy minimális volt.

Meglepően jól kezelte azokat a helyzeteket, amikor meghalt, vagy egy csapattársa rosszul csinált valamit és sokszor támogató jelleggel írt a chatre. Azt is megkérdezték tőle a meccsek alatt, hogy mit gondol az int feedről, amit régen ő köztudottan elég gyakran csinált. Erre azt válaszolta, hogy teljes mértékben elítéli, és hogy elrontja a játékot.


Egyelőre úgy tűnik, hogy valóban próbál megváltozni és megreformálni magát, kíváncsian várjuk, hogy ez meddig fog tartani. Permans-e a változás, vagy csak határozatlan időre emberelte meg magát.

A stream unalmasságától azért nem kell tartani, hiszen az ilyen pillanatok sem maradhattak ki.

Egyébként ma reggel, a cikk írásának idején Tyler1 még mindig streamel, és továbbra is több mint 81 ezer ember követi az adását.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!