Néhány meglepő kezdő a TOTY egyik előzetes szavazásán

Néhány meglepő kezdő a TOTY egyik előzetes szavazásán

Először a FIFA történetében a Team of the Year csapatát az EA Sports közösségi tagjai fogják megszavazni.

A szavazókat az EA választja ki a világ minden tájáról a rajongók milliói közül. Vannak köztük médiumok, atléták, valamint a közösséget képviselő személyek és oldalak is. Minden kiválasztott csoport az 55 jelölt közül voksolhat a szerintük legjobb futballistákra.

Minden egyes címzettnek elküldtek egy különleges szavazó ládát január 8-án, melyben megtalálható az 55 labdarúgó fényképe. Egyébként minden voks 3 csatárból, 3 középpályásból, 4 védőből és 1 kapusból áll. Január 12-ig lehet elküldeni a listákat az EA Sportsnak. Az ilyen módon leadatott voksok a 60%-át teszi ki a teljes szavazásnak, a fennmaradó 40%-át a kiadó teszi ki. Így az együttesen összeszámolt eredmények alapján dől el az év legjobb kezdője.

A Futhead volt olyan kedves, hogy kikérte a közösség véleményét ezzel kapcsolatban. Több, mint 30 ezer voksot számláltak. Az első visszajelzések alapján nem nagyon volt meglepetés, aztán néhány különös arcot is lehetett látni a legjobbak között. Az elsődleges eredményt közzé is tették, ez alapján nem akármilyen év kezdőjét hoztak össze náluk. A szavazásban bárki részt vehet, ha az alábbi linkre kattint. A lényeg, hogy ez alapján szeretné a Futhead elküldeni az EA-nek a saját szavazatát.

Kapus

Védők

Középpályások

Támadók

A végleges Team of the Year csapatot január 15-én teszi közzé az EA Sports.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!