Egy tegnapi bugnak köszönhetően felborult a játék egyensúlya

Egy tegnapi bugnak köszönhetően felborult a játék egyensúlya

Minden játékban fordulnak elő hibák, néha több, néha kevesebb. A tegnapi Jhin bug rendesen kiverte a biztosítékot PBE-n, azóta már jött is a hotfix.

A tegnapi nap során azonban egy olyan hiba állt elő, ami alapjaitól forgatta fel a játékot. Ilyen bug volt régen az Instant recall bug is többek között, amikor muszáj volt kivenniük még a rangsorolt várólistákat is, hogy ezzel senki ne tudjon visszaélni és előnyt kovácsolni belőle. Ez a hiba még az 5.13-as frissítés során több órára megbénította a játékot, természetesen azért néhány videó készült róla.

Gondolom nem is igazán kell részletezni, hogy ezzel milyen előnyökhöz lehetett volna jutni rangsorolt meccsek közben, de a tegnapi hiba még brutálisabb volt. Ugyanis a PBE szerveren egy karakter olyan erőhöz jutott, hogy 1-es szinten képes volt bárkit megölni egyetlen alaptámadással. Amennyiben mindez még nem lett volna elég, ez a kezdetleges ereje megmaradt az egész mérkőzés során. A játék elején 6000-nél is több AD-val, majd a vége fele több mint 90000 AD-val rendelkezett a hős. Kitaláltátok már kiről van szó? Így van; Jhin-ről.

Ahogy az a videóban is jól látható, Jhin-nek nem igazán volt szüksége semmilyen védelemre, hiszen egyetlen lövéssel képes volt egyedül is elpusztítani ellenfeleit. A hiba természetesen már javításra került, és már nem található meg a PBE szerveren sem, de azért egy pillanatra vicces belegondolni, hogy milyen lett volna, ha ez így kerül ki az élő szerverekre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!