Három új pálya, amit szívesen látnánk a jövőben

Két pályánk már van és biztos, hogy érkezik egy havas is, de jó pár érdekes mapon lehetne összeengedni száz embert.

A PUBG-t nehéz megunni főleg úgy, hogy már Miramart is mindenki megszokta, de néha még így is azon gondolkodok, hogy a távoli jövőben milyen jó lenne, ha 4-5 map közül is választhatnánk, hogy éppen hol szeretnénk játszani. Persze ez nem mindenkinek tetszene és több kérdést is felvet, de nézzünk egy olyan utópiát, ahol minden működik és 4-5 pálya tárul a szemünk elé.

Felhőkarcoló

Biztosan érdekes és kicsit kaotikus lenne összeengedni ennyi embert egy darab épületbe, ezért lehet, hogy kicsit kevesebb emberrel kéne megpróbálni és igazából csak gyors FFA meccsekre lenne jó, ahol gyakorolhatjuk a közelharcot és kihagyhatjuk a néha unalomba fulladó 15-20 perces lootolgatást, amíg nem találkozunk senkivel. Ha lennének működő liftek és tűzlépcsők, sokat dobnának a pályán, de ez még egyértelműen a jövő zenéje.

Dzsungel

A legígéretesebb ötlet minden bizonnyal egy esőerdő lenne, ahol a zöldellő, szinte átláthatatlan erdőben kéne megküzdenünk egymással, amin folyók futnak keresztül-kasul és lépten-nyomon kis táborokba ütköznénk vagy a végtelen erdőt járnánk ellenfelet kutatva. Természetesen a 8x8 itt is végtelenül sok lenne, a 4x4-es map mellett tenném le a voksomat, így ez a meccs is valószínűleg gyorsabban véget érne, mint a két mostani pályán, ezzel is egy kis változatosságot adva a játéknak. Néhol azért földutak és autók is lehetnének, de ennek a pályának inkább a motorcsónak és a sétálás lenne a fő mozgási formája. A droppokat nehéz lenne megoldani, hogy ne akadjanak a fán, de erre biztos kitalálna valamit a PUBG Corp. kreatív osztálya.

Franciaország várvidékei

Köztudott, hogy Franciaország kevésbé lakott területei bővelkednek középkori kastélyokban és várakban, amik a gyönyörű látkép mellett egy ideális battle royale pályaként is szolgálhatnának. Hasonló lenne mint Erangel, viszont itt városok helyett várakban kereshetjük a lootokat és harcolhatunk ellenfeleink ellen, miközben a közeli hegyeket és mezőket is meghódíthatnánk.

Ha huzamosabb ideig szeretne élni a PUBG, mindenféleképpen kellenek az újítások, de egyelőre még tökéletesen megvagyunk így is. De, ha egyszer minden fontos és életbevágó dolgot kijavítottak vagy betettek a játékba, szívesen látnánk új pályákat is.

Szerintetek milyen pálya kéne a PUBG-ba?

Ha szeretnél egy igazán jó PUBG közösségbe tartozni csatlakozz a PUBG - Hungary csoportba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!