Íme a jelenleg leárazott hősök és hőskinézetek

Íme a jelenleg leárazott hősök és hőskinézetek

Már meg is kaptuk a mostani akciókat. Nézzük meg, miket vásárolhatunk olcsóbban!

A múltkori árengedmények alatt is sok finomságot vásárolhattunk meg jó pénzért, viszont a mostani kínálatra sem lehet panaszunk.

Ma még beszerezheted az alábbi akciós hősöket és hőskinézeteket!

Uacute;jabb hőskinézetek és hősök kerültek leárazásra, -nézzük, melyek is azok.

Az első leárazott hőskinézet egyből egy japán hercegnőre emlékeztet, ugyanis a Sakura Karmát vásárolhatjuk meg most csak 260 Riot pontért. Igaz, ez Karma olcsóbbik skinjei közé tartozik, viszont egy nagyon szép kinézetről beszélünk.

Braum legelső hőskinézete az egyik legszebb is egyben. Egy igazi támogatónak igazán megfélemlítőnek kell lennie és a Dragonslayer Braum pontosan ezt érezteti a játékossal. Most 975 RP helyett csak 487 RP-ért vásárolhatjuk meg.

Ha már az előbb egy sárkányölőről esett szó, akkor egy sárkány sem maradhat ki a képből. Ice Drake Shyvana is elérhető most, akciós ára pedig 487 RP. A Shyvana játékosok egyik kedvenc skinjéről beszélünk, úgyhogy srácok ezt nem hagyhatjátok ki!

A Super Galaxy skin család tele van remek kinézetekkel most pedig az egyikhez akciós áron hozzá is juthatunk. Ez nem más; mint a Super Galaxy Kindred, akit most 675 RP-ért vásárolhatunk meg. A robotisztikus kinézet egy egészen különleges játékélményt nyújt. Érdekesség, hogy ma van pont 10 hónapja, hogy ez a kinézet megjelent.

Természetesen hős leárazás nélkül most sem maradunk, nézzük meg kikhez juthatunk hozzá barátibb áron:

  • Kled 975 RP helyett 487 RP
  • Yorick 880 RP helyett 440 RP
  • Lux 790 RP helyett 395 RP
  • Katarina 790 RP helyett 395 RP

Ti melyiknek örültök a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!