WackyJacky újra tanít -Hogyan használjuk a 4x Scope-ot 5.56-os fegyveren

WackyJacky újra tanít -Hogyan használjuk a 4x Scope-ot 5.56-os fegyveren

A PUBG tanítója és mestere ezúttal a 4x Scope rejtelmeibe vezet be minket.

Aki nem ismerné a szenzációs nicknévvel rendelkező WackyJacky101-t, az mindenféleképpen nézzen rá a Youtube csatornájára, főleg akkor, ha szeretne egy kis PUBG-t is tanulni. Elképesztően sok guide található a csatornáján és a Mythbusters sorozata is zseniális. De térjünk is rá a videó témájára, ezúttal megnézzük, hogy pontosan hogyan kell lőni 5.56-os AR-eknél (M16A4, M416, AUG-C3 és SCAR-L).

A videó rövid és lényegre törő: nem csak azt mutatja meg, hogyan kell célozni, de célkereszt segítségével a pontos távolságot is megtudjuk mondani.100 méternél az egész célkereszt piros része az ellenfelünk testének a fele lesz, ilyenkor a tetején található nyíl csúcsával kell lőnünk.200 méternél a célkereszt piros része akkora, mint az ellenfelünk egész teste, ilyenkor nem a nyíl csúcsával, hanem a szög pontjánál kell lőni300 méternél már nem a magasságra, hanem a karakter szélességére kell hagyatkoznunk, pont annyira lesz széles a nyíl, mint az ellenfelünk. Ezúttal a célkereszt tetejét el is felejthetjük, a függőleges vonal tetejével kell céloznunk.400 méternél a 4-es számmal jelzett vízszintes vonalnak kell megegyeznie az ellenfelünk testének vastagságával. Értelemszerűen ezt a vonalat kell használnunk célzásra is.500 méternél számmal nincs jelezve, de a következő vonalat kell használnunk arra, hogy megtudjuk, milyen messze van a célpont és a célzásra is azt kell alkalmazni.600 méternél ugyanaz történik, mint az előző kettő alkalommal és valószínűleg egészen a legutolsó csíkig, ami a 800 métert jelzi, ez történik. A 700-800 méteres vonal már nincs pirossal jelezve, valószínűleg már pontatlanabb, mint a többi volt.

Elméletben pofon egyszerűnek hangzik az egész Scope, de a játékban azért sok gyakorlás kell, hogy megjegyezd ezeket. Remélem tudott nektek segíteni Wacky és mostantól pontosan tudni fogjátok, hogyan lőjétek le ellenfeleiteket a 4x-es Scope-al.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!