Vizuális frissítést terveznek Cho'Gath-nak, de nem ő lesz idén az egyetlen!

Vizuális frissítést terveznek Cho'Gath-nak, de nem ő lesz idén az egyetlen!

A tavalyi Vanguard update és a Gargoyle Stoneplate óta Cho'Gath rengeteg játékot látott. A 2009-ben megjelent hős azonban elavult még a minireworkkel is így frissíteni szeretnék. 

Cho'gath nem egy mai hős, 2009 június 26-én látta meg a napvilágot, tehát benne volt az első 40 hősben a játék megjelenése óta. Ebből kifolyólag, nem is akarok köntörfalazni, gázul néznek ki az animációi. Nem véletlenül, 2009 óta a Riot, a League of Legends és az egész videojátékipar hatalmas utat járt be, így nem is várhatjuk el egy lassan 9 éves hőstől,  hogy megállja a helyét.

Ezzel a változással egy kicsit kezelhetőbbé tehetnék Zoet

Aioween | 18/01/16 12:45Nem, nem azt javasoljuk, hogy vegyék ki a játékból, vagy hogy nerfeljék rommá. Egy valóban egyszerű és mégis fontos változtatásnak hála kissé kezelhetőbbé válna az ellenfél számára is. Zoe rengeteg gondot okozott már a játékosoknak és a fejlesztőknek is, pedig nem is olyan régen jelent meg.

Szerencsére ezt a Riot már tavaly is felismert, hogy kezdenek sokan elavulni, így az új hősök mellett a régieket is szép sorban előveszik és frissítik. Kevés olyan érintetlen régi motoros maradt a játékban, mint Cho'Gath, így az elavult kinézete, alacsony poligonszáma és kezdetleges animációi még jobban szemet szúrnak. Nem egy szép látvány, ha őszinték akarunk lenni, ennél már csak Mordekaiser hatalmas teniszütő méretű lábai csúnyábbak. Végre valahára rászánták magukat, hogy tegyenek a jelenség ellen, amit úgy hívnak, hogy Cho'Gath.

Az alapvető kinézete egyébként eléggé egyedi és jól eltalált, talán ezért is képes még a mai napig legalább minimálisan megállni a helyét, így nem terveznek teljes vizuális átalakítást. A képességei azonban, főleg a mai napig pixeles kék hullámokból álló W-je (Feral Scream) eléggé elüt mindentől, amit a játékban láthatunk.

De ha már itt tartunk, a Q (Rupture) sem fog a legszebben kidolgozott képesség címért versenyezni, ilyen tüskéket utoljára szerintem még a régi Tomb Raider játékokban láttam.

Ez a frissítés valamikor a 8.3 környékén várható, vagyis egy hónapon belül és jó eséllyel nem ez lesz az utolsó. Sok régi hős vár arra, hogy a kinézetük végre méltó legyen egy legalább 2016-os szinthez, amiken dolgozik is a Riot. Nem mindenkinél a képességekkel fognak foglalkozni, van akinél csak a töltő képernyő változik, vagy esetleg új hangokat kapnak.

A Riot elmondása szerint minden a terv szerint halad, vagyis hamarosan megszabadulhatunk ezektől a fránya képességkinézetektől és egy új hanggal is gazdagodhat. Igazából szinte mindegy mit kap, a mostaninál csak jobb lehet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!