Nagy jutalmú küldetéseket kaptunk a szezonkezdésre!

Nagy jutalmú küldetéseket kaptunk a szezonkezdésre!

A szezon indulásának alkalmából 2 új küldetés jelent meg a játékban, amikre érdemes figyelni és nem árt sietni sem velük, mert nem maradnak itt örökre!

Kezdetét vette a tegnapi napon a játék nyolcadik szezonja, ami egy újabb évet és egyben egy lehetőséget is biztosít a játékosok számára, hogy bizonyítsák tudásukat. Ha még nem lestél bele a 8. szezon rejtelmeibe, akkor azt itt megteheted:

Holnap indul a 8. szezon, de mit is jelent ez pontosan?

Aioween | 18/01/15 12:25 Már csak egy nap választ el minket az új szezon indulásától, de mit is érdemes erről tudni? Mi változik holnaptól, mire érdemes figyelni és persze mi az, ami megmarad? Január 16-án, azaz holnap véget ér a preseason és végre elkezdődik a 8. szezon is ténylegesen.

Felmerül azonban a nagy kérdés: mikor éri meg lejátszani a 10 besoroló mérkőzést? 

Van aki szerint mindegy, van aki azt gondolja, hogy jobb korábban és vannak akik várnak vele valamennyit. A fejlesztők azonban motiválni szeretnék a játékosokat, hogy ne várjanak a besorolással, ezért két küldetés is került a játékba, melyek kizárólag január 28-ig elérhetőek!

Nem nehéz küldetésekről beszélünk, félreértés ne essék, hiszen az első küldetésben az a feladat, hogy játsszunk egy Solo/Duo vagy egy Flex mérkőzést az Idézők Szurdokában. A küldetésért 300 tapasztalati pont üti a markunkat.

A második küldetés pedig arról szól, hogy játsszuk le a maradék 9 mérkőzést, ami a besoroláshoz szükséges, azonban immár 2500 tapasztalati pontért cserébe. Ennek a küldetésnek a célja, hogy 9 flex vagy solo/duo mérkőzés vár ránk, attól függ, hogy az első küldetésnél mit játszottunk. Amennyiben 1 flex meccsért kaptuk meg a 300 xp-t, akkor muszáj 9 flexet lejátszani utána a maradék 2500-ért, ugyanez igaz fordítva is.

Bár nem tudom, mennyire számolták át a dolgokat, ha 1 mérkőzésért először adnak 300-at, akkor illő lett volna 9-ért 2700-at adni, véleményem szerint.

Bizonyos szinteken a két küldetésből kapott 2800 xp már önmagában képes kitenni egy szintet, és akkor még hozzá sem számoltuk a 10 mérkőzésért kapott pontokat.

Szerintetek jó ösztönzés ez, hogy minél hamarabb játsszuk le a mérkőzéseket? Ti vártok még vele, vagy már lejátszottátok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!