Egyre több a szellem a PUBG háza táján

Egyre több a szellem a PUBG háza táján

Ha valaha hallottatok már lépteket úgy, hogy senki nem volt körülöttetek, nyugi, nem ti őrültetek meg.

Az 1.0 megjelenése óta egy igen furcsa anomáliát vehettek észre azok, akik sokat játszanak a játékkal. Néha egyszerűen a semmiből, úgy, hogy nincs melletted senki, trappot, ugrálást vagy egyéb oda nem illő zajokat hallasz, miközben te nem is mozogsz. Mindenki tudja, hogy a kapcsolótáblák és a csapok direkt adnak ki zajokat akkor, amikor elmegyünk mellettük, de ezek a szellemlépések tényleg ijesztőek és teljesen randomok. Nézzük is az első példát, amikor a játékos tényleg majdnem szívrohamot kapott és teljesen megtudom érteni őt.

Még rá is lőtt a szellemre, aki szépen csak tovább gyalogolt, miközben áldozata ijedtében kapkodta a levegőt.

Ebben a videóban a streamer még le is áll vele beszélgetni, de nem válaszol neki senki. Viszont ugrál és talán vault-tól is, ami arra enged következtetni, hogy ez a bug nem a saját mozgásunk hangjának újbóli lejátszása.

Nem elég, hogy a bug ijesztő és idegesítő, senki sem tudja, hogy mi lehet az oka. Tényleg olyan, mintha egy másik meccsből jönnének a hangok, vagy egy másik játékos régebbi trappolását hallanánk. Emellett egy ideje a szellemek még fegyvert is szereztek, hiszen néha nem csak lépteket, de egy shotgun megtöltését is hallhatjuk, úgy, hogy nincs játékos a közelben. Nem tudjuk, hogy ez a Stranger Things következő epizódja vagy hívhatjuk a Szellemirtókat, de reméljük ezt is minél hamarabb megoldja a PUBG Corp.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: inhdw.com

Kövess Minket!