Elképesztő színpadot épített az OGN a PUBG Survival Series nevű versenynek

A produkciós érték nagyon fontos Koreában és ezt előszeretettel mutogatják is.

Miután az OGN az OW Apex szériával megmutatta milyen versenyeket rendez, most belevágott egy PUBG sorozatba is, ami kapott egy teljesen új stadiont és színpadot. Az OGN által rendezett PUBG Survival Series (PSS) bétája a hétvégén indult és ezért megmutatták a színpadot is, ami egészen elképesztően néz ki egy ilyen masszív játékos tömeggel rendelkező játéknál.

A debütálásnál a színpad húsz darab négyes csapatot tudott leültetni a gépekhez, ami 80 embert jelent egyszerre a színpadon, egy nagyon komoly néző sereggel szemben. A bemutató sok fénnyel, lézerrel és epikus zenével ment végig, tényleg nem fogták vissza magukat a szervezők.

Mindenki úgy gondolta, hogy nagyon nehéz lesz egyszerre 80-100 embert elhelyezni a színpadon úgy, hogy jól is nézzen ki és helyet hagyjon a nézőknek is, de az OGN simán megoldotta. A verseny nézői szemmel is kiváló volt, egyedül a lag volt idegesítő picit, de ez csak a játék kliens problémája volt. Összességében egy élvezhető műsorral indult a PSS első hétvégéje.


Az első nap után az EntusA négyese vezette a versenyt 610 ponttal négy meccs után. Mivel ez egy széria, ezért pontokat kapnak a helyezésekért és ezeket viszik tovább a következő hétvégére. A PSS meccsek vasárnap és kedden mennek magyar idő szerint reggel 11-től. Természetesen a vodokat bármikor visszanézhetjük ITT.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!