David Meyler összerakta a legdurvább álomcsapatot?

David Meyler összerakta a legdurvább álomcsapatot?

Az előző kerete sem volt kutyaütő, viszont a TOTY megjelenése után szavakat is nehéz találni erre a tizenegyre.

Az ősszel megírtuk, hogy David Meyler ír labdarúgó, jelenleg a Hull City játékosa, imádja a FIFA18-at és szeret a FUT csapatával is foglalkozni. Akkor egy hihetetlen erős csapatot állított össze és rendre elindult vele a Weekend League-en. 

David Meyler FUT csapata elég brutálisra sikerült!

Aki a pályán labdarúgó, az a FIFA-t is szereti nyúzni általában. Az EA nagy segítséget nyújtott neki, azért azt tegyük hozzá, ennek ellenére nem ügyetlen az ír.

2018-ban továbbra is töretlen a kedve, ami a virtuális futball világot illeti, sőt, a Team of the Year kártyák megjelenése után rögtön meg is vett jó néhányat és egy minden eddiginél durvább álomkezdőt rakott össze. Ráadásul most még a saját lapját is padra ültette és tényleg a legjobbaknak adott lehetőséget. A tavaly látott gárdájából összesen 3 futballistát tartott meg, Paolo Maldini a védelemben, Ruud Gullit a középpályán, míg a brazil Ronaldo a támadósorban villoghat továbbra is. Az összes többi posztot lecserélte, a vásárlást követően 7 TOTY lap is felfedezhető a kezdőjében, az együttest pedig Vieira ikon kártyája egészíti ki. A cserék és tartalékok között olyan nevek szerepelnek, mint De Bruyne, Kanté és Pelé, van miből válogatnia tehát. Az alábbi képet Twitteren osztotta meg Meyler és nemes egyszerűséggel Pay To Win hashtaggel látta el:

David De Gea, Marcelo, Sergio Ramos, Dani Alves, Luka Modric, C. Ronaldo és Leo Messi TOTY játékosokkal kezdi meg a 2018-as évet.

Ti mit gondoltok erről a csapatról? Sikerült már TOTY lapot nyitnotok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!