Szavak nélkül is sokkal hangulatosabb az NA LCS bemutatója a miénknél!

Szavak nélkül is sokkal hangulatosabb az NA LCS bemutatója a miénknél!

Alig pár napja jelent meg az idei év NA LCS promóciós videója, de január 20-án már kezdetét is veszik majd a selejtezők! Ti kinek szurkoltok?

Már csak egy nap van hátra a kezdésig, de a Leauge of Legends rajongók nagy örömére máris megjelent az NA LCS tavaszi fordulójának promóciós videója! Ezen azonban nem is csodálkozhatunk, hiszen a versenysorozat első selejtezőjét január 20-án láthatja majd a nagyközönség! A meccsek alkalmával olyan gyakran emlegetett csapatok fognak összecsapni, mint például a 100 Thieves, Cloud9, Team Liquid, TSM és még sorolhatnánk. Ha egyenlőre nem vagytok tisztában a versenyző csapatokkal, az sem baj, hiszen az alábbi cikkben összeszedtük őket játékosaik felállásával egyetemben:

Az NA LCS csapatok felállásai, kártyákkal és videókkal!

Január 20-án indul az NA LCS, mi pedig az EU-hoz hasonlóan itt is összegezzük, hogy pontosan kikből is fognak majd állni a csapatok. Az NA LCS merőben más lesz idéntől, mint az EU, hiszen itt már most bevezették a franchise rendszert.

Az alig két perces videóban az esztétikusan összeállított tájképek mellett (amelyeken Amerika nevezetességeit figyelhetjük meg) természetesen a stúdióba is kaphatunk egy kis betekintés, ahol az összecsapások zajlanak majd. De nem is húznánk tovább az időt, beszéljen maga helyett inkább a felvétel. Ti soron fogjátok követni az eseményeket? Kinek szurkoltok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!