Michael Jacksont megszégyenítő moonwalkot produkálnak a karakterek - videó

Michael Jacksont megszégyenítő moonwalkot produkálnak a karakterek - videó

Az új rúnáknak és Morgananak köszönhetően a karakterek akár hátra fele is képesek mozogni. Nem betervezett funkció, inkább egy bug, de annak viszont nagyon vicces!

A hibát magát eredetileg Aphromoo találta véletlenszerűen egy játéka során, amikor megpróbált átjutni a sárkány odújának falán, és ment volna vissza botra. Az ellenfél Morganaja azonban a Hextech Flashtraption előkészítése közben eltalálta a bocit egy Dark Bindinggal. Emiatt a képesség beragadt és Aphromoo karaktermodellje többet nem nagyon fordult. Igaz az F betűt végig nyomnia kellett, amivel készenlétben tartotta a Flash-t, de a látványért teljesen megérte.

Ezt az ötletet vitte tovább Vandiril és valósította meg egy hosszabb videóban több karakterrel. Egyesek igazán nyakatekert helyzetbe kerültek, mint péládul Cassiopeia és a farkának vége, vagy Aurelion Sol, akinek szintén nem teljesen humanoid a felépítése. Egy adott pillanatban olyan, mintha a nyakát törné ki. Quinn sem egy utolsó látvány, ahogy madárformában teljesen ellentétes irányba repül fénysebességgel, mint amerre néz. Ivern amúgy is dilis mozgása pedig szintén megér egy misét. Talán még Corkinál a legkevésbé szembetűnőbb ez a bug.

A többiek pedig, akiknek két lába és rendes emberszerű teste van, mind Michael Jacksonná vállnak, akiről híres lett ez a mozdulat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!