Féláron beszerezhető hősök akár BE-ért is!

Féláron beszerezhető hősök akár BE-ért is!

Az idei szezon indulására különleges akciókkal kedveskednek a fejlesztők.

A nyolcadik szezon egy különleges mérföldkő a League of Legends világában. Új rúnák, végtelenített fejlődési lehetőség és természetesen sok apró, kisebb változtatást is kaptunk az idei évre. Azonban itt még nincs vége a szezont érintő meglepetéseknek, ugyanis most néhány hős 50%-kal olcsóbban szerezhető be csütörtökig!

Nemcsak photoshop és nem is áprilisi tréfa (amihez még korán is lenne ráadásul), hanem tényleg valóság: Bizonyos hősök mind RP és mind BE szempontjából féláron vásárolhatóak meg!

Nézzük az érintett hősök listáját: Ezreal, Tristana, Miss Fortune, Vayne, Janna, Morgana, Leona, Blitzcrank, Shyvana, Rammus, Sejuani, Xin Zhao, Zed, Lux, Veigar, Galio, Riven, Nasus, Malphite és Gangplank.

Ezáltal a 4800-as hősök 2400, a 3150-es hősök 1575, az 1350-es hősök pedig 675 BE-ért vásárolhatóak meg.

Arról, hogy a jövőben számíthatunk-e bármilyen hasonló akcióra, nincs még információ, így akár az is előfordulhat, hogy jövő hét csütörtöktől újabb 1 héten keresztül újabb 20 hős lesz féláron.

Szerintünk mindenképpen értékelendő a gesztus, hogy így próbálják meg a szezon kezdést megkönnyebbíteni, hogy olcsóbban szerezhetünk be hősöket.

Swain sajnos nincs a listán, valószínűleg a hamarosan érkező átdolgozása miatt, aminek a teaser videóját már tegnap megkaptuk.

Ti mit szóltok az ötlethez? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!